Vedete internationale

#eurovision #castigatoare eurovision #Chonchita Wurst #controverse Chonchita Wurst #vedete extern

Vedetele, pro si contra "femeii cu barba". Declaratii incredibile!

A fost numita "Femeia cu barba" sau "Barbatul cu rochie", semn ca artista care a castigat concursul Eurovision din acest an este cu adevarat un personaj extrem de controversat. Pana si vedetele s-au lansat in afirmatii care mai de care mai... colorate.


Chonchita Wurst a fost o aparitie inedita la editia Eurovision din acest an. Travestitul i-a socat pe multi, in vreme ce pentru cei mai toleranti din fire a fost semnul ca minoritatile sexuale incep sa fie vazute cu alti ochi. Imediat dupa ce artista din Austria a obtinut trofeul, toata lumea a inceput sa isi dea cu parerea. Iar opiniile au fost, evident, atat pro, cat si contra.

CITESTE SI: Castigatoarea Eurovision 2014: un barbat ratat, o femeie de succes!

Pro TV, in pana de vedete. Ce se intampla cu disponibilizatii


Serban Huidu

Fostul realizator TV Seban Huidu s-a aratat foarte revoltat de prezenta "femeii cu barba" pe scena concursului. Intr-o postare pe blog, Serban Huidu a comentat extrem de dur faptul ca un transsexual a ajuns sa fie promovat si apreciat pentru calitatile sale artistice. "E libertatea fiecaruia de a-si alege ce si cum, dar ostentatia este de prost gust! La fel si in cazul acesta: desi a avut cea mai buna piesa din concurs, femeia cu barba a defilat ostentativ desi, in opinia mea, nu era cazul. Baiatul meu cel mare, Rares m-a intrebat surprins: «tati e barbat sau femeie?» Ce sa ii raspund ca e de fapt trans-homo draci-laci si ca face asta de spectacol? Cum sa ii explic baietelului meu ca trebuie sa fim toleranti cand el vede ca succesul e sinonim cu cat mai ciudat si in afara normelor?", s-a intrebat Serban Huidu.

CRBL

Aparitia Conchitei pe scena Eurovisionului a fost si prilej de amuzament printre artistii romani. CRBL a postat pe internet o gluma la adresa Conchitei. "Castigatoarea Eurovision 2014 merge la baie la femei sau la barbati?", a scris CRBL pe Facebook.

Madalin Voicu

Unul dintre cei cinci reprezentanti ai Romaniei la concursul Eurovision 2014 a fost Madalin Voicu. Muzicianul sustine ca nu a avut ce sa reproseze piesei cantate de Chonchita Wurst. In schimb, aparitia ei este discutabila din punctul de vedere al lui Madalin Voicu. "Persoanele cu orientari sexuale de alt fel decat normalitatea au retele bine organizate care fac ca aceste persoane sa devina nu doar influente, ci si bine pozitionate", a explicat el.

Dan Negru

"Ma plictiseste Eurovisionul, o ciorba lunga in care gasesti tot soiul de ciudatenii... Castigatorii din ultimii ani, fie travestiti, fie artisti travestiti in monstrii, si-ar gasi locul in emisiunile tabloid de la noi, cu tot felul de ciudati. Circul e mai atractiv decat muzica la Eurovision", a scris Dan Negru pe Facebook.

Horia Moculescu

Si compozitorul Horia Moculescu a avut comentarii dure la adresa reprezentantei Austriei. "Piesa ei nu face mare branza si daca nu era cantata de o ciudatenie se clasa pe locul 20", a spus Moculescu.

Strainii, in schimb, s-au dovedit mai toleranti. "Felicitari, Conchita! Formidabil vot! Cetatenii din UE folosesc acum dreptul de a vota pentru o Europa libera", a scris ministrul suedez pentru Afaceri Europene, Birgitta Ohlsson, pe reteaua de socializare Twitter.

Sursa foto: salzburg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare