Vedete internationale

# copii jolie pitt #avere jolie pitt # divort jolie pitt #brad pitt #angelina jolie

Veste soc la Hollywood: Angelina si Brad Pit s-au separat!

In ciuda aparentelor, doua dintre cele mai iubite vedete de la Hollywood nu duc nici pe departe o viata perfecta. Dimpotriva. Angelina Jolie si Brad Pitt ar trai deja separat, de un an, dupa ce s-au acuzat reciproc de infidelitate.

Zvonurile despre o separare au aparut chiar inainte ca Angelina si Brad Pitt sa se casatoreasca oficial in 2014. Apoi s-au intensificat, insa cei doi nu le-au confirmat. O publicatie americana arunca insa bomba. Cei doi actori traiesc deja separat, dupa 11 ani de relatie timp in care au devenit parintii a 6 copii, dintre care 3 biologici si 3 adoptati. 

Brad Pitt este foarte gelos, după ce a aflat că diva ar avea un amant secret mult mai tânăr. Ba mai mult decât atât, Brad este în culmea furiei pentru că Angelina i-ar fi zis că nu îl mai vede atrăgător. Ea îi reproşează starului că nu ar mai fi la fel de atragator ca in tinerete, actorul avand 52 de ani. In plus, Angelina l-ar fi acuzat si ca a avut o relatie ba cu bona copiilor, ba cu actrita Marion Clotillard. 

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare