Vedete internationale

#stare Michael Schumacher #michael schumacher

Vesti bune despre Michael Schumacher in prag de Sarbatori

Vesti bune despre Michael Schumacher in prag de sarbatori. Fostul sef de la Ferrari, Jean Todt, a vorbit in cadrul festivitatii de includere a fostului pilot in "Hall of Fame", despre starea acestuia.

Acesta a declarat ca Schumacher inca lupta sa ramana in viata.

„Ne e dor de Michael. E acolo, încă se luptă. Sunt fericit că e Sabine aici, pentru afacerile familiei. Am vrut să vină fiul său, Mick, dar e în Spania pentru niște teste, iar soția Corinna e în SUA. Lupta e în desfășurare. Michael e o persoană specială, e foarte special pentru motorsport. E special pentru mine, e un prieten”, a spus fostul sef de la Ferrari.

Au trecut aproape patru ani de la accidentul suferit pe care Michael Schumacher l-a suferit in Elvetia. Dupa ce in urma cu ceva vreme au aparut zvonuri ca fostul pilot de Formula 1  cantareste doar 45 de kilograme, iar inaltimea lui a scazut la 1,60 metri, cu 14 centimetri mai putin decat masura in mod obisnuit, sunt sperante ca starea sa s-ar fi imbunatatit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului