Vedete internationale

#Michael Schumache #stare Michael Schumacher #Michael Schumacher coma #aacident Michael Schumacher

Vesti crunte despre starea lui Michael Schumacher! Se intampla chiar acum!

Desi au trecut trei ani de la accidentul suferit de Michael Schumacher la schi, starea de sanatate a acestuia este in continua degradare. Desi fanii pilotului de Formula 1 sperau ca acesta sa-si revina, apropiatii familiei au dezvaluit ca sansele de recuperare sunt extrem de scazute.

 

In urma cu ceva timp, in presa au aparut zvonuri ca pilotul ar putea merge singur. Avocatul familiei Schumacher a tinut sa lamureasca problema in timpul procesului intentat impotriva publicatiei respective.

"Michael Schumacher nu poate merge si nu se poate ridica nici macar cu ajutorul specialistilor care il monitorizeaza", a dezvaluit avocatul Felix Damm, potrivit mediafax.ro.

"Din pacate, este in coma, se lupta cu ultimele puteri pentru viata lui, dar nu credem ca mai are prea multe sanse. Toti cei dragi il viziteaza zilnic, este foarte dureros ce se intampla", a declarat un membru al familiei Schumacher in cadrul aceluiasi proces.

In prezent Michael Schumacher este tinut in viata de aparatele care il ajuta sa respire, fiind monitorizat 24 de ore din 24 de medicii angajati special pentru el, la resedinta familiei din Elvetia. Pilotul a slabit ingrozitor, ajungand sa cantareasca doar 45 de kilograme si a scazut in inaltime cu 14 centimetri, ajungand sa masoare doar 1,60 cm, scrie publicatia spaliola las2orillas.co.

Sursa foto: dailystar.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului