Vedete internationale

#concerte Julio Iglesias #Julio Iglesias Jr Mihai Gadea #scandal Julio Iglesias Jr #showbiz #concerte #vedete extern

Vesti de ultima ora. Ce se intampla cu concertele lui Julio Iglesias in Romania

Dupa scandalul provocat in urma participarii lui Julio Iglesias Jr la o emisiune la Antena 3 s-a zvonit ca artistul si celebrul sau tata si-au anulat concertele pe care urmau sa le sustina in Romania. Staff-ul celor doi a anuntat ca artistii vor urca si pe scena de la Cluj-Napoca si pe cea din Bucuresti.


"In urma numeroaselor supozitii publicate - sau informari neclare - transmise publicului prin intermediul canalelor mass-media, precum si al retelelor de socializare cu privire la datele de desfasurare ale celor doua concerte pe care artistul international Julio Iglesias urmeaza sa le sustina impreuna cu fiul sau, la Cluj si Bucuresti, organizatorii precizeaza ca ambele evenimente se vor desfasura conform programului anuntat", informeaza reprezentantii artistilor intr-un comunicat remis presei.

Astfel, Julio Iglesias si Julio Iglesias Jr. vor evolua pe scena Salii Polivalente din Cluj pe 22 mai, iar pe cea a Salii Palatului din Capitala, pe 2 iulie.

Julio Iglesias Jr. a participat, joi seara, la "Sinteza zilei" de la Antena 3, iar, la finalul emisiunii, a spus, la solicitarea moderatorului Mihai Gadea, "Jos Basescu". A doua zi, reprezentantii cantaretului au transmis un comunicat in care au explicat ca artistul nu cunoaste limba romana si ca a repetat cu buna-credinta "Jos Basescu!", atunci cand i s-a cerut acest lucru.

CITESTE SI:
Medicii, despre Gabriel Cotabita: "Din pacate..."
Iata care e ora exacta la care il poti face pe barbat sa te asculte
Jihadistii ameninta Romania, dupa ce au rapit un roman


Sursa foto: musictour.eu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare