Vedete internationale

#vedete extern # stare schumacher #accident Schumacher #coma schumacher

Vesti din ce in ce mai proaste despre Michael Schumacher: "Nu se stie daca va supravietui"

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher trece prin momente extrem grele. Dupa aproximativ doua luni de la tragicul accident la schi, presa germana vine cu vesti tragice despre starea pilotului.

Potrivit ultimelor zvonuri aparute in presa internationala, Michael Schumacher va ramane in coma indusa, iar medicii sunt destul de sceptici in ceea ce priveste sansele de supravietuire ale pilotului. Se pare care aceste informatii au fost obtinute de jurnalisti, chiar de la prieteni foarte apropiati ai pilotului de Formula 1.

"Din cate se pare, Schumacher nu se afla momentan in pericol de moarte, dar nu se stie daca Michael Schumacher va supravietui si cum o va face. Medicii au semne mari de intrebare", au scris jurnalistii de la saptamanalul "Focus", in editia tiparita.

Vestea dramatica vine dupa ce Felipe Massa, coleg de Formula  1 cu septuplul campion mondial, a dezvaluit ca Schumi a miscat buzele, lucru ce a ridicat moralul familiei, prietenilor, chiar si medicilor. Chiar si asa, starea campionului s-a schimbat rapid, iar medicii se pare ca nu pot fi optimisti. 

CITESTE SI:

Ce va face Bianca Dragusanu dupa divort 

3 povesti secrete din showbizul romanesc

Milioane de fani ai lui Michael Schumacher urmaresc cu sufletul la gura evolutia fostului pilot de Formula 1, trimit mesaje de incurajare familiei si se roaga pentru acesta. Mesajele de sustinere i-au impresionat pe membrii familiei Schimacher, sotia campionului mondial multumind public pentru solidaritatea de care au dat dovada fanii. 

Michael Schumacher a avut un accident pe o partie de schi din Franta, pe 29 decembrie 2013. El purta casca si nu schia cu viteza, insa lovitura la cap a fost atat de grava incat a fost necesara inducerea starii de coma pentru ca Schumacher sa se poata recupera. Dupa aproximativ o luna, medicii au incercat sa-l scoata pe sportiv din aceasta stare, insa, dupa cateva semne incurajatoare, 

CITESTE SI: 5 motive sa mananci ceapa mai des

 

Foto: cugetliber.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare