Vedete internationale

#vedete extern #showbiz #stare Michael Schumacher #revenire Michael Schumacher #coma Michael Schumacher # accident michael schumacher #michael schumacher

Vesti extrem de proaste despre Michael Schumacher!

O lume intreaga asteapta cu sufletul la gura vesti despre Michael Schumacher. Informatiile privind imbunatatirea starii sale de sanatate sunt putine si ies rar la iveala, ceea ce ii face pe cei mai multi sa creada ca, de fapt, fostul campion nu mai are mult de trait.

"Asistam la indelungul adio al lui Michael"

La aceste speculatii se adauga si declaratiile recente ale medicului Gary Hartstein, care a lucrat in Formula 1 si care este in prezent profesor la spitalul universitar din Liège, Belgia. "Ni se spune, pe un ton oarecum triumfalist, ca Michael nu mai este in coma. Asta nu este o stire. Cred ca asistam la o folosire cinica a limbajului pentru a crea o impresie care este aproape sigur falsa", a declarat specialistul, citat de Daily Mail.

Sursa foto: wot.motortrend.com

Coma din care s-a trezit Schumacher nu a fost naturala, ci indusa, ceea ce ar insemna ca pacientul nu s-a trezit din coma, ci a fost trezit. "Sincer, ma indoiesc ca Schumacher nu mai este in coma. Speranta de viata a unui pacient aflat in aceasta stare si care nu face progrese din punct de vedere neurologic se masoara in luni sau in cativa ani. Din pacate, cred ca lumea asista la indelungul adio al lui Michael", a mai declarat Gary Hartstein.

Corinna, sotia lui Michael Schumacher, fiul Mick si managerul Sabine Kem sunt cele trei persoane din anturajul fostului sportiv care, in ultimele luni, au dat asigurari ca acesta face progrese mici, dar continue, dupa accidentarea la cap suferita la sfarsitul anului trecut.

Seriozitate maxima, discretie totala

15 fizioterapeuti, medici, nutritionisti, asistente medicale si experti in neurologie fac parte din echipa care se ocupa zi de zi de recuperarea septuplului campion mondial. Potrivit Daily Mail, salariile acestora ajung la 500.000 de euro lunar. Dar nimic nu e prea mult, se pare, atunci cand vine vorba despre Michael Schumacher. Cu toate acestea, discretia trebuie sa fie totala. Astfel, fiecare membru al echipajului care se ocupa de intretinerea lui Michael trebuie sa predea telefoanele mobile in timpul programului.

Sursa foto: telegraph.co.uk

In ciuda tuturor eforturilor familiei, multi se intreaba daca Michael va mai putea vorbi vreodata sau daca va merge din nou. "Sotia sa este incantata de progresele pe care le-a facut si este optimista in privinta a ceea ce ar putea fi atins. Numara pasii mici de progres si nu ia in calcul altceva decat o recuperare completa", a declarat unul dintre apropiatii familiei pentru publicatia citata.

Citeste si:

3 vedete care vor deveni in curand mamici. Care este mai frumoasa?

A slabit 20 de kilograme in trei luni! Monica Anghel arata spectaculos!

Tudor Chirila ar putea fi anchetat din cauza unei glume. Ministerul Apararii a demarat deja cercetarile!


Sursa foto principala: focus.de

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-internationale

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare