Blog de vedeta

#motociclism #Romanian Superbike 2014 #trofeu motociclism

Catalin Cazacu, multiplu campion la SuperBike: Romanian Superbike 2014 – Primul pas, prima victorie

Unii dintre voi ati ajuns sa ma cunoasteti, atat cat se poate, din presa, din curse, de la intalnirile cu pasionatii de motociclism sau citind printre randurile mele de aici, de pe blog. Stiti ca sunt un om caruia nu-i e teama de schimbare, de a lua totul de la zero pentru a ajunge mai sus, in cele din urma.

 

Campionatul Romanian Superbike de anul acesta, mai precis prima etapa, cea desfasurata la Rijeka, in Croatia, m-a pus fata in fata cu o multime de schimbari. Am avut multe emotii, poate prea multe, deoarece erau foarte multe necunoscute in ecuatie: motor nou, oameni noi, circuit nou, echipa noua.

Imi doream foarte mult sa castig pentru a demonstra ca nu a fost o greseala cooptarea mea in echipa BGS Motorsport. Aveam si ambitia sa castig ultima cursa a anului 2013 cu o echipa (Taifun Racing) si prima cursa a anului 2014 cu alta (BGS).

 

Cursa a fost una mai usoara decat ma asteptam, m-am acomodat repede cu motorul, care pare facut pentru mine, m-am obisnuit rapid si cu circuitul si cu echipa… Tot timpul am fost setat pe victorie, astfel ca m-am calificat primul, cu o diferenta considerabila, iar in cursa nu am facut decat sa pun o diferenta confortabila intre mine si locul doi si sa o mentin pana la sfarsit.

 

M-a ajutat, pentru starea mea de spirit, si faptul ca am avut alaturi la Rijeka fix oamenii de care aveam nevoie: profesionistii din echipa mea, colaboratori si oameni de presa care au fost alaturi de mine de la inceput, dar mai ales prieteni vechi.

Indiferent de rivalitatile din curse si din culise, in Croatia ne-am simtit ca intr-o mare familie, ca si cum eram cu totii acolo sa construim ceva. Fiecare pentru el insusi, dar mai ales toti pentru ceea ce inseamna fenomenul moto in Romania. Suntem o nisa, dar una din ce in ce mai puternica. Si crestem cu fiecare cursa in care dam tot ce e mai bun din noi.

Facebook - peste 1.800 de fani

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare