Blog de vedeta

# marturii vedeta #gafa Daniel Trifu #daniel trifu #blog de vedete #vedete intern #showbiz

Daniel Trifu: “Gafa la care am contribuit cu varf si indesat”

Daniel Trifu, unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica populara din noua generatie, a lasat Teologia pentru o alta pasiune, muzica. El va povesti, in exclusivitate pentru cititorii Acasa.ro, ce inseamna viata de artist, cu provocarile, bucuriile si tristetile acesteia. Astazi va povesti o intamplare haioasa, la care a contribuit cu varf si indesat la unul dintre evenimentele la care am cantat de curand.

“Cineva m-a rugat sa dedic cateva piese pentru “tata lu' nasu' mare”. Eu am inteles gresit si anume pentru “tata lu' socru' mare” ... Acum, daca acest socru ar fi fost prezent sau macar in viata... ar mai fi fost cum ar mai fi fost, insa chiar si socrul mare era mort de vreo 10 ani! Trebuie sa stiti ca si mirii aveau undeva la 50 de ani si tatal socrului mare nici nu se mai stia de cand era mort. Cei prezenti tot incercau sa-mi explice ca nu pentru tatal socrului, ci pentru tatal nasului cant piesele cerute, dar, in galagia aceea, nu intelegeam neam. Asa ca in decurs de o ora, cat a tinut reprezentatia mea, am facut de vreo 4, 5 ori aceeasi gafa, practic de fiecare data cand ei incercau sa-mi explice cum e corect, eu o tineam pe a mea, repetand acelasi lucru. Circ... nu alta! Si, credeti-ma, am un auz foarte bun, caci fara el nici nu as putea urca pe scena”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului