Showbiz

#andra #copil #catalin maruta

Andra si Maruta au ales numele pentru baiatul lor

Andra si Catalin Maruta au ales deja numele pentru baietelul care se va naste in luna martie: David. Parintii fericiti nu sunt inca hotarati legat de al doilea nume al primului lor copil.

Cei doi au aranjat deja camera copilului si i-au cumparat hainute si jucarii. Singura problema a ramas al doilea nume al micutului.

"Il va chema fie David Stefan, fie David Alexandru. Scorul este foarte strans intre cele doua variante. Dar inca asteptam sugestii, pana in ultima clipa orice se poate schimba”, au declarat Andra si Catalin Maruta pentru Libertatea.ro.

Andra nu avea prea mult timp liber dupa nasterea micutului, deoarece se va intoarce cat mai repede in platoul emisiunii “ Romanii au talent ”, care va debuta pe 18 februarie la Pro TV.

Parintii nostri ne vor ajuta foarte mult, deja se in­­trec sa-l ia pe cel mic in grija lor. Si vom avea, probabil, si o bona”, a mai spus Andra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare