Vedete din Romania

#bianca dragusanu #adrian cristea

Bianca Dragusanu s-a certat cu Cristea si a plecat acasa, la mama

Bianca Dragusanu a plecat suparata de la Iasi, unde a petrecut o parte din Sarbatorile de Iarna alaturi de Adrian Cristea si familia lui.

Blonda si-a facut marti dimineata bagajele si a plecat la Deva, pentru a fi alaturi de parintii ei. Motivul pentru care asistenta lui Dan Capatos si fotbalistul s-au certat pare a fi apetitul acestuia pentru petreceri.

Dupa trei nopti consecutive petrecute la petreceri cu Adrian Cristea, Bianca si-a dorit o seara linistita alaturi de viitoarea soacra, potrivit Cancan.ro.

Cristea a insistat si a convins-o pe Bianca Dragusanu sa mearga la inca o petrecere, cu promisiunea ca vor pleca impreuna inainte de miezul noptii.

Fotbalistul s-a simtit insa foarte bine la petrecerea organizata de un prieten si nu a mai vrut sa plece. Adrian Cristea si Bianca s-au certat, iar a doua zi, la prima ora, Bianca si-a facut bagajele si a plecat catre Deva.

Dupa ce a vazut o retrospectiva a scandalurilor in care a fost implicata in ultimul an, Bianca Dragusanu a recunoscut: "Viata mea este un circ!". Lucrul care a deranjat-o cel mai mult pe blonda a fost asocierea numelui ei cu cel al barbatilor din viata ei.

"Nu sunt femeia nimanui, nici a lui Botezatu, nici a lui Cristea, sunt pur si simplu asistenta lui Capatos si nimic mai mult. Imi apartin mie! Nu apartin niciunui barbat", a spus Bianca, la Antena 1.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare