Vedete din Romania

#violeta babliuc #bianca dragusanu #catalin botezatu

Bote: "De Violeta nu sunt indragostit asa cum am fost de Bianca"

Catalin Botezatu o iubeste in continuarea pe Bianca Dragusanu, dar o iubeste si pe castigatoarea concursului "Burlacul", Violeta Babliuc .

Creatorul de moda spune ca nu ar refuza sa faca dragoste cu ambele femei in acelasi timp si chiar sa se casatoreasca cu amandoua!

“Cand face dragoste, Bianca e salbatica, fatala, se daruieste total, stie sa fie si curva, si doamna. In schimb, Violeta e misterioasa, atenta la ce face. Recunosc ca mi-ar placea sa fac dragoste cu ele in acelasi timp si nu m-ar deranja sa le iau pe amandoua in casatorie. Oricum, nu am nevoie de o nevasta gospodina, care sa miroasa a sarmale, ci trebuie sa aiba coafura si manichiura perfecte, sa miroasa a parfum, sa fie o femeie-diva”, a declarat Bote pentru Libertatea.

Dupa relatia esuata cu Bianca Dragusanu, Bote a fost atras de Violeta, care este exact opusul blondei.

"In cea de-a doua parte a reality-show-ului "Burlacul" mi-am dezvoltat sentimentele, si cea care s-a apropiat cel mai mult tiparului de femeie cuminte, frumoasa, modesta si nealterata din punct de vedere al vietii mondene a fost Violeta. Ea nu m-a atras de la inceput sexual. Dar de Violeta nu sunt indragostit asa cum am fost de Bianca. Sunt sigur ca Bianca m-a iubit si ca ma iubeste si acum. Eu pot spune ca inca o iubesc", a mai declarat Bote.

Sambata seara, cele doua femei din viata lui Catalin Botezatu s-au sarutat pasional pe scena concursului "Cea mai sexy vampirita din lume", desfasurat in clubul bucurestean Le Gaga.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare