Vedete din Romania

#tvr #dan negru #andreea marin banica

Dan Negru: "M-au intristat minutele in care Andreea Marin era facuta praf. Pe TVR!"

Andreea Marin Banica a fost atacata sambata seara, chiar la postul de televiziune unde a facut istorie cu audientele emisiunii "Surprize, Surprize".

"Simbata seara insa m-a dezarmat si intristat o emisiune de pe TVR1, postul public. "Vizor monden" se numeste si se vrea a fi un produs comercial in care mondenul e subiectul principal. M-au intristat minutele in care Andreea Marin era facuta praf. Pe TVR!!! E adevarat, Andreea nu mai e vedeta postului dar ani de zile produsul prezentat de ea s-a identificat cu TVR. Si-n ziua de azi Andreea Marin ramine cea mai importanta vedeta TV fabricata de canalul public", a scris Dan Negru pe blogul personal.

In emisiunea prezentata de fostii VJ MTV Ela Voineag si Cristi Stanciu , Andreea Marin Banica a fost ironizata dupa ce a fost inclusa in topul frumusetilor naturale autohtone.

"Birfe pe care le-am vazut ieri la TVR, programate, ce paradox, tot simbata seara. Pai daca postul public are emisiuni mondene, comerciale, cu birfe despre vedete, inseamna ca ia in calcul si audienta TV, asemeni posturilor comerciale.  Daca te amesteci in tarate... 0.3 e audienta pe care emisiunea mondena a TVR-ului a scos-o simbata seara. Adica la birfele lor nu s-a uitat nimeni...", a mai scris Dan Negru.

Andreea Marin Banica nu a avut nici un replica la adresa emisiunii, deoarece nu a urmarit-o.

"Nu am auzit de aceasta emisiune si nu pot comenta ceva ce nu am vazut eu insami. Surprizele au intrat in istoria televiziunii din Romania prin multa daruire si salvand multe vieti, ceea ce le doresc si celor din echipa emisiunii de care pomeniti", a declarat Andreea Marin Banica, pentru ring.

Ela Voineag sustine insa ca nimeni nu a fost jignit in cadrul emisiunii de la TVR1.

Ela Voineag"Nimeni nu a fost jignit in emisiune, nu inteleg de unde aceste reactii negative. Eu si colegul Cristi Stanciu suntem fani Andreea Marin si am laudat-o tot timpul. Nu-i poti cenzura insa pe invitati. Cristi a spus, in gluma, ca a ramas traumatizat de surprize. Dar emisiunea e un pamflet", a spus Ela.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare