Vedete din Romania

#ionut dolanescu #dragos dolanescu #ion dolanescu

Dragos Dolanescu: "Mormantul e in proprietatea fratelui meu, eu nu pot sa fac nimic"

Ionut Dolanescu si Dragos Dolanescu nu par dispusi sa se impace. Noul motiv al discordiei dintre cei doi este monumentul de la mormantul tatalui .

Dupa ce Dragos si-a acuzat fratele ca a neglijat mormantul tatalui lor, regretatul artist Ion Dolanescu , Ionut i-a raspuns suparat.

“E foarte simplu sa stai cu mainile in san si sa-i acuzi pe altii ca nu fac. Eu am facut parastase asa cum se cuvine, chiar in aceasta casa a tatalui meu, i-am comandat si acest bust, din bronz, i-am scos si cartea. Toate aceste lucruri ma costa foarte multi bani. Eu nu am vandut tablouri ca el, nu am am avut ce sa vand”, a spus Ionut Dolanescu in emisiunea "Acces Direct".

Acuzat de Dragos ca cheltuieste bani pentru botezul fiicei sale, dar nu pentru mormantul tatalui, Ionut a explicat ca materialul din care va fi construit acesta este foarte scump si rar, iar manopera dureaza mult.

"Am comandat deja monumentul funerar al tatalui meu, dar granitul din care va fi construit este foarte scump si foarte greu de gasit", a mai spus Ionut Dolanescu.

Dragos, sosit din Costa Rica pentru a participa la procesul de impartire a averii tatalui, spune insa ca s-a oferit sa contribuie la cheltuielile legate de monument si a fost refuzat.

"I-am spus ca ii dau jumatate din suma necesara pentru ca sa-i faca mormantul tatalui nostru. El a spus ca nu are nevoie. Am incercat sa fac eu monumentul, insa am aflat cu surprindere ca mormantul este in proprietatea fratelui meu, asa ca  eu nu pot sa fac nimic. Nu stiu, poate ca el este prea obosit, am aflat ca a chefuit ieri din nou", a spus Dragos, citat de Libertatea.

Afland de planurile lui Ionut, Dragos Dolanescu a exclamat: "Vrea sa aduca marmura din Brazilia?! Minte pe toata lumea. Ce, in Romania nu mai e marmura? Asta e snobism!", potrivit Cancan.

Procesul dintre cei doi frati este inca departe de final. Evaluare tuturor proprietatilor pe care cei doi le disputa va dura inca doua luni, informeaza Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare