Vedete din Romania

#caini comunitari #viata anterioara #oana zavoranu

Oana Zavoranu: "Am senzatia ca intr-o alta viata am fost un caine oropsit"

Oana Zavoranu crede ca afinitatea ei pentru cainii comunitari si-ar putea avea cauza in faptul ca a fost unul dintre ei, intr-o viata anterioara .

Dupa ce a declarat ca "In alta viata am fost americanca", Oana Zavoranu revine cu noi descoperiri paranormale. Sotia lui Pepe crede ca ura pe care o poarta celor care maltrateaza si ucid animalele provine din faptul ca ar fi putut fi un caine intr-o viata anterioara.

"Sunt cucerita de paranormal . Dupa ce am citit cateva carti am senzatia ca intr-o alta viata am fost un caine oropsit. Mi-au rupt sufletul cei mai oropsiti dintre ei. Empatizez cand ma uit in ochii unui animal. Mi-as pierde uzul ratiunii daca as vedea pe cineva ca ademeneste un caine ca sa-l omoare. I-as jupui p-astia! Eu as putea sa fiu cu ei Jigsaw (n.r. criminalul care isi tortureaza victimele in filmele "Saw"). Eu iubesc animalele! Am salvat ­multi catei, ii luam, ii spalam, apoi incercam sa le gasesc un camin", a declarat Oana Zavoranu pentru ZiarulNational.com.

Oana Zavoranu s-ar putea chiar hotari sa se implice mai mult pentru a ajuta cainii comunitari: "Mai multe persoane mi-au propus sa facem niste adaposturi pentru animale sau sa fac eu o asociatie”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului