Showbiz

#iubiti vedete afaceri #monden #vedete intern #iubiti maturi #maria marinescu #Lavinia Parvu

3 vedete care si-au inlocuit partenerii focosi cu iubiti chibzuiti

Dragostea nu tine cont de varsta. Aceasta este concluzia unei analize rapide a cuplurilor in showbiz. In vreme ce barbatii pun tot mai des ochii pe femei cat mai tinere, femeile se indreapta catre barbati mult mai maturi. Iata cateva vedete care s-au combinat cu barbati mult mai in varsta.


Maria Marinescu si Eugen Bejinariu

Sursa foto: cancan.ro

Sursa foto: enational.ro

20 de ani o despart si in acelasi timp par sa o apropie pe actrita Maria Marinescu de actualul sau iubit, deputatul Eugen Bejinariu. Cei doi au inceput sa se afiseze impreuna la doar cateva luni de la divortul creatoarei de moda de Frank Colin, cel care era cu doar 7 ani mai in varsta decat ea.

Cu zambetul pe buze si foarte relaxata. Asa au surprins-o paparazzi Ciao! pe Maria Marinescu in compania politicianului. Potrivit surselor Ciao!, cei doi au petrecut in urma cu cateva saptamani un weekend romantic la Milano, iar Pastele l-au facut tot impreuna si tot in strainatate. Recent, cei doi au fost cu un avion privat la Munchen, pentru a vedea mansa retur dintre Bayern Munchen si Real Madrid.

CITESTE SI:

Andreea Balan, declaratii in lacrimi: Mama lui Keo stia de relatia cu Misty!

Monica Gabor, marturisiri picante despre relatia cu Mr. Pink

 

 

Lavinia Parva si Stefan Banica

 

 

Sursa foto: exprespress.ro

17 ani este diferenta dintre Lavinia Parva si Stefan Banica. Ea are 30 de ani si este o cantareata de succes care si-a sporit notorietatea dupa ce s-a aflat ca are o relatie cu mai puriul cantaret. Insa varsta nu conteaza! Cei doi se arata extrem de fericiti impreuna.

Pana sa il intalneasca pe Stefan, Lavinia a avut o relatie cu Ianis Zicu, cel care era cu doa un an mai in varsta decat ea. Insa se pare ca fotbalistul nu a fost suficient de copt pentru pretentiile cantaretei.

Natalia Barbu si Nicolae Sota


Sursa foto: enational.ro

Cantareata basarabeana Natalia Barbu are acum 34 de ani, dar asta nu a impiedicat-o sa il ia de barbat, in 2011, pe miliardarul Nicolae Sota, mai in varsta decat ea cu 26 de ani!

Sota a divortat de sotie de dragul Nataliei si, la scurt timp, a luat-o de nevasta pe artista. Cei doi au avut parte de o nunta fabuloasa la malul marii, direct pe o plaja din Mamaia. La trei ani de la eveniment, Nicolae Sota i-a daruit mai tinerei sale sotii o excursie romantica la Paris. Cei doi au impreuna un baietel.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare