Showbiz

#vedete promovare #cont vedete #vedete Facebook

3 vedete dezbracate pe retelele sociale. Ce parere ai?

Nudul vinde - este o regula nescrisa in showbiz, de care au profitat, de-a lungul timpului, o multime de vedete. Astazi iti prezentam trei dintre ele. Le-au ajutat aceste imagini in promovare? Sunt "mai vedete" odata ce au aratat aproape tot fanilor?

1. Alexandra Stan 

Dupa intregul scandal cu Marcel Prodan, managerul si iubitul cantaretei, aceasta si-a relansat cariera. A aparut astfel o noua Alexandra Stan, mai provocatoare, mai vizibila. De unde si imaginile deocheate prin care si-a promovat melodiile. Din pacate, cariera artistei a reintrat intr-un con de umbra, iar silueta ei nu mai este ce a fost. 

2. Andreea Balan 

In urma cu ceva timp, Andreea Balan a renuntat la pudoarea ce o caracteriza si a postat o imagine incendiara pe Instagram. Fanii au reactionat imediat. Succes? Poate pe moment. In orice caz, Andreea reuseste sa revina mereu in atentia publicului, chiar daca nu cu activitatea sa muzicala, ci cu viata ei tumultoasa din ultimii ani. 

3. Inna

Imaginile provocatoare postate de Inna sunt probabil cele mai artistice. Alb-negru, mai mult sugerand goliciunea, aceste imagini nu au nevoie de alte prezentari. Pe de alta parte, succesul muzical al Innei este indiscutabil, vedeta atingand de curand 1 miliard de vizualizari pe YouTube. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare