Showbiz

#showbiz #vedete Facebook #vedete intern #anna lesko #olivia steer #bianca dragusanu

3 vedete in razboi total cu fanii de pe Facebook

E loc destul sub soare pentru toata lumea, cum loc destul e si pe Facebook pentru discutii si replici acide chiar si intre vedete si fanii lor. Iata 5 dintre celebritatile care au picat in capcana si au pornit adevarate razboaie pe conturile de socializare.

Anna Lesko

Sursa foto:facebook.com

O fotografie a starnit un scandal imens pe contul de socializare al Annei Lesko. Artista a postat initial o imagine in care era imbracata intr-o rochita scurta si cu un decolteu extrem de provocator. Insa reactia fanilor nu a fost tocmai cea scontata. "Esti vulgara! Nu iti sta bine" sau "Personajele ca tine scrica imaginea femeii in lume", au scris fanii sai pe Facebook.

Azi, a venit si dreptul la replica al Annei. Cantareata a postat o fotografie in care era imbracata intr-o rochie lunga din lana, cu caciula pe cap si cu manusi. "Daca in rochita de scena de ieri am deranjat pe cineva de pe Facebook, sper ca asa nu se mai vede nimic si e muuult mai bine, nu? :)", a scris Anna Lesko.

CITESTE SI:

Marturisiri intime ale celor mai cunoscute vedete. Detalii picante!
VIDEO Tantarii, cosmarul verii. De ce prefera anumite persoane si cum previi "atacul" cu ajutorul solutiilor naturale

Olivia Steer

 

 

Sursa foto: libertatea.ro

Si Olivia Steer a avut schimburi dure de replici cu fanii de pe Facebook, dupa ce a postat un mesaj in limba engleza. Un internaut a tinut sa o atentioneze pe vedeta: "O sa ne 'englezim' toti". Olivia i-a raspuns, tot in engleza, sa incerce Google translate intr-o zi, pentru ca l-ar putea ajuta. Mesajul fanului a venit la fel de prompt: "De aceea suntem romani doar de 1 Decembrie. De aceea purtam tricolorul doar pe 1 Decembrie. De aceea vorbim limba stramosilor nostri doar pe 1 decembrie. Nu m-am nascut roman ca sa folosesc Google translate in dialog cu romanii mei".

Olivia Steer nu l-a lasat fara replica, postand, la randul sau: "Pe pagina mea, vorbesc prietenilor mei de pretutindeni. Cand geto-daca veche va deveni limba de circulatie internationala, o voi folosi, negresit!", a scris ea. Ulterior, a revenit, dupa ce fanul sau s-a aratat mult mai impaciuitor: "Adevaratii mei prieteni accepta ca pe pagina mea eu fac regulile".

Bianca Dragusanu

Sursa foto: facebook.com

Satula de comentariile negative ale celor care nu o plac, Bianca Dragusanu a decis sa-i jigneasca. "PROVOCARE: rog toti prietenii de pe Facebook, cei bine intentionati sa NU reactioneze la acest mesaj! Fac un sondaj sa vad cati prosti mascati au timp sa-si dea cu parerea pe pagina mea. Acest mesaj este dedicat celor idioti, analfabeti, frustrati, tampiti, complexati si pentru care viata lor reprezinta o mare plictiseala generala. ATENTIE!!!! Astept reactiile voastre penibile prin care va autodescrieti! START!", a scris Bianca pe contul sau.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare