Showbiz

#operatii estetice #mihai traistariu #showbiz #zsolt csergo #vedete operatii estetice

4 barbati celebri care au apelat la operatiile estetice

Barbatii din showbiz au inceput sa fie tot mai preocupati de aspectul lor fizic. Daca pana acum doamnele erau cele care se inghesuiau la cabinetele estetice, acum si reprezentantii sexului masculin bat la usile medicilor esteticieni. Iata cativa barbati celebri care au apelat la operatiile estetice pentru a arata perfect.
 

1. Zsolt Csergo


Omul de afaceri Zsolt Csergo, sotul Nicoletei Luciu, a apelat de curand la serviciile unui doctor estetician pentru a scapa de surplusul de grasime si de celulita. Un apropiat al acestuia a marturisit, pentru wowbiz.ro, ca omul de afaceri vrea sa arate cat mai bine, de aceea merge la numeroase tratamente cosmetice.

"Zsolt isi face si el crioterapie, culmea, dinainte de a se baga la gheata sotia lui, Nicoleta! Omul de afaceri este deja la a doua sedinta de slabit la temperaturi joase, de -8 grade, si a dat jos 10 centimetri din talie pana acum, iar cat priveste kilogramele, deja a scapat de 7, semn ca terapia la rece ii este benefica! Basca, dupa ultima sedinta, se pare ca el va ramane fara burta si fara celulita si nu va mai trebui sa isi ascunda abdomenul cand se va duce la piscina! Ce mai… isi face tot ce il ajuta sa arate foarte bine!”, a declarat un prieten apropiat al lui Zsolt Csergo.
 

 

2. Mihai Traistariu

 
Cazul lui Mihai Traistariu in ceea ce priveste operatiile estetice este deja bin cunoscut. Cantaretul este afectat de cativa de calvitia sa, de aceea, anul acesta, a hotarat ca este timpul sa ia masuri si a mers la o clinica din Turcia, unde si-a facut implant de par.

 

3. Simon Cowell

 
Producatorul de televiziune american Simon Cowell recurge frecvent la injectiile cu Botox, pentru a scapa de inesteticele riduri. Vedeta a recunoscut chiar public aceste interventii si a marturisit ca ele fac parte deja din rutina sa de infrumusetare.
 

4. Enrique Iglesias

 
Desi este unul dintre cei mai ravniti barbati din lume, cantaretul Enrique Iglesias nu a fost multumit de aspectul sau fizic pana nu si-a indepartat celebra alunita de pe obraz, adorata de milioane de femei, insa urata cu ardoare de artist.



Sursa foto: eva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare