Showbiz

#andra #showbiz #antonia #oana roman #vedete intern #castig vedete #venit vedete

4 dive care castiga mai multi bani decat iubitii lor

Nu mai e la moda ca femeile sa fie intretinute de barbati. Odata cu emanciparea din ultimele decenii, reprezentantele sexului frumos au devenit tot mai autonome. Se intampla si in showbiz, unde divele au ajuns sa castige mai multi bani decat sotii sau iubitii lor!

Andreea Balan vs Michael Tracy


Sursa foto: cancan.ro

Andreea Balan si Micheal Tracy traiesc o frumoasa poveste de dragoste. Ea, o cantareata celebra pe plaiuri mioritice, el, un american bine facut, fost puscas marin. Ea, artista de succes, si-a umflat doar in ultimele trei luni conturile cu nu mai putin de 70.000 de de euro de pe urma concertele pe care le-a avut. El, in schimb, nu are nici macar serviciu. Asta daca este sa dam crezare spuselor fostei sale iubite, Janna Marie, care a acordat un interviu jurnalistilor de la Libertatea.

Pana sa o cunoasca pe Andreea, Michael a lucrat ca promoter la o firma de evenimente, sustine Janna Marie, insa pe bani putini. Dovada si suma modica, de 75 de dolari, pe care instanta a stabilit-o drept pensie alimentara pentru fetita pe care Janna si Michael o au impreuna.

Un motiv in plus sa ii dam crezare americancei cum ca Michael nu are un serviciu stabil ar putea fi si faptul ca tanarul este de cateva luni tot intr-o vacanta.

Sandel Balan, tatal Andreei, a spus recent ca meseria de baza a lui Michael este de tehnician dentar, asa ca nu e exclus ca el sa isi gaseasca mai degraba de lucru prin Romania pentru a ramane alaturi de Andreea.

CITESTE SI:

Incredibil! Marele secret al iubitului Andreei Balan a fost dezvaluit!
A fost dezvaluit efectul pervers al telefoanelor mobile: poti fi spionat oriunde!
Loredana, atac dur la Horia Brenciu. L-a jignit grav!

Oana Roman vs Marius Elisei


Sursa foto: libertatea.ro

Si in familia Oanei Roman si a lui Marius Elisei tot femeia e la putere. Chiar daca este in concediu maternal, Oana a reusit se pare sa stranga o suma frumusica de pe vremea cand era organizator de evenimente. Asa se face ca cei doi cam din asta traiesc acum, tinand cont ca, potrivit libertatea.ro, Marius nu prea se omoara cu munca, el neavand in prezent un serviciu.

Intrebata de prieteni cum se descurca din punct de vedere financiar, vedeta a evitat sa spuna ca ar avea probleme cu banii. "Mai am ceva rezerve, pentru ca am strans de pe vremea cand organizam spectacole", le-ar fi raspuns Oana amicilor curiosi.

Andra vs Catalin Maruta

Sursa foto: jurnalul.ro

Andra si Catalin Maruta, in schimb, nu se pot plange de bani. Sunt unul dintre cele mai prolifice cupluri din showbiz, ei reusind sa castige din salariul de angajati ai Pro TV, dar si din concerte si din reclame cel putin de 75.000 de euro lunar. In lunile de varf pentru spectacole, insa, Andra reuseste sa adune mult mai multi bani decat sotul sau. Doar pana acum artista ar fi incasat peste 100.000 de euro din concertele estivale, scrie romaniatv.net.

Antonia vs Alex Velea

Sursa foto: facebook.com

Un alt cuplu indragit din showbiz este cel format de Antonia si Alex Velea. Gurile rele spun ca artista reuseste sa castige mai mult decat iubitul sau. Astfel, ea ar fi incasat in ultimele trei luni peste 100.000 de euro de pe urma spectacolelor in care a fost invitata sa cante, iar Alex doar 80.000 de euro, scrie romaniatv.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare