Showbiz

#radu banciu #stefan banica #showbiz #dan negru #vedete intern #showuri de talente

4 vedete platite regeste sa-si bata joc de invitatii la propriile emisiuni

 

O mai tineti minte pe domnisoara isterica de la emisiunea "Sunati si castigati"? Se pare ca multe vedete incep sa o ia usor-usor pe urmele ei. Tipete, reprosuri si jigniri sunt ingredientele cu care cateva dintre personajele mondene angajate sa jurizeze concursuri sau sa realizeze emisiuni TV isi ataca invitatii.

Stefan Banica Jr, acuzat ca jigneste concurentii

 

 


Sursa foto: replicavedetelor.ro

Preselectiile pentru urmatorul sezon al emisiunii "X-Factor" sunt in plina desfasurare. Potentialii concurenti se prezinta in fata juriului format din Delia, Horia Brenciu si Stefan Banica Jr., iar acestia trebuie sa ii aleaga pe cei care vor intra in concurs. Cancan publica astazi marturia unei persoane care a luat parte la aceste preselectii si care povesteste cateva dintre iesirile necontrolate ale lui Stefan Banica Jr.

"Nu lasa pe nimeni sa-si faca numarul. Ii intrerupe din primele secunde. Asta e un om frustrat, domne! Plus ca, nici nu vreti sa stiti in ce hal vorbeste cu concurentii. Eleva mea, cand a intrat in scena, a spus frumos cum o cheama si apoi, intrebata fiind cu ce se ocupa, ea le-a spus juratilor toate activitatile ei. Ea este de profesie profesor de engleza, are specializare de inginer horticultor, este creator de modele, picteaza, scrie poezii, este foarte talentata. Si ea a spus toate aceste lucruri in prezentare. Iar acest frustrat, ca altfel nu am cum sa-i spun, nici nu a mai lasat-o sa cante. Efectiv si-a batut joc de ea", s-a plans reporterilor Cancan profesoara de canto a uneia dintre participantele batjocorite de Stefan Banica.

Cantaretul taie si spanzura printre participantii show-ului de talente. "De exemplu, unui baiat i-a spus ca este anorexic si l-a intrebat ce cauta el acolo cu fizicul ala. Acum, sincer, nu suntem la un concurs de miss si mister, totusi suntem la un concurs de cantat. Mai era un domn tenor, care a terminat Conservatorul. Si de el s-a luat. Dansul venise cu o camasa desfacuta la gat si i se vedea putin parul de pe piept, iar Stefan Banica i-a spus ca mai bine ar fi participa la Eurovision, ca acolo sigur ar fi castigat... Pe modelul Conchitei Wurst", a mai spus femeia.

Pentru a face parte din juriul X-Factor, Stefan Banica a fost momit cu un salariu frumusel, care ar ajunge, potrivit unor surse, la 100.000 de euro pe editie.
 

CITESTE SI:

4 vedete si copiii lor secreti
Sotia lui Mihai Petre, salariu urias la Antena 1! Iata ce trebuie sa faca...

Un pahar cu bere pe zi, sanatate curata. 7 boli pe care le previne celebra bautura cu hamei

Cheloo, dat afara pentru declaratii homofobe


 

 

Sursa foto: zutv.ro

Juriul emisiunii "X Factor" s-a schimbat fata de emisiunile trecute si pentru ca antenistii au renuntat la colaborarea cu Dan Bittman, locul sau fiind luat de Horia Brenciu, dar si la colaborarea cu Cheloo. Rapperul l-a jignit grav anul trecut pe unul dintre concurentii care se declarase homosexual. "Eu dispretuiesc ce esti si ce faci. Tara asta te va trimite acasa!", i-a spus Cheloo lui Paolo Lasagna, concurentul gay.

Pentru aceasta afirmatie, Cheloo a fost amendat de Consiliul pentru Combaterea Discriminarii cu 3.000 de lei. Banii nu ar fi o problema daca tinem cont ca, potrivit unor surse citate de site-ul radardemedia.ro, juratul ar fi fost remunerat cu nu mai putin de 60.000 de euro pe editie.

Dan Negru a jignit-o pe Elena Gheorghe

Sursa: radardemedia.ro

Nici Dan Negru nu prea reuseste sa isi controleze nervii. Invitata la emisiunea "Next Star", pe care Dan Negru o prezinta, cantareata Elena Gheorghe a fost luata la rost reprosandu-i-se ca a intarziat si ca i-a dat programul peste cap, asta desi artista a ajuns, spun martorii, cu jumatate de ora mai devreme decat ora la care era programata sa intre in emisie.

"A fost o scena oribila. Dan Negru s-a enervat, a facut crize, crezand ca Elena Gheorghe nu a ajuns la timp la filmari. Si Dan s-a luat de ea: «Cine, pana mea, esti tu sa intarzii? Cum iti permiti? Ce te crezi vreo diva?» Chestii de-astea! Si Elena a venit la cat a discutat cu producatoarea. Dupa ce s-a luat Dan de ea, Elena a inceput sa planga, era efectiv siderata de reactia lui Dan! Iar Dan Negru nu se potolea si tot comenta. Sotul Elenei, Cornel, era langa Dan cand el turuia. Si i-a spus in fata: «De ce am asteptat atat dupa c***a asta?», moment in care Cornel a luat foc. S-a dus dupa Elena, la machiaj, dupa care Elena si-a strans bagajele si - logic - a plecat! Apoi, Dan le-a spus celor din echipa ca nu stia ca acel barbat era chiar sotul Elenei!", sustin surse citate de wowbiz.ro.

Potrivit ziarulring.ro, 22.000 de euro este salariul pe care Dan Negru il castiga lunar la Antena 1.

Radu Banciu, amendat pentru ca a jignit femeile din Republica Moldova


Sursa foto: paginademedia.ro

Cu 15.000 de lei a fost amendat de CNA postul B1 TV din cauza mai multor editii ale emisiunii "Lumea lui Banciu", in care Radu Banciu a folosit un limbaj injurios. Intr-una dintre editii, realizatorul l-a catalogat pe premierul moldovean Iurie Leanca drept "un terchea-berchea". El a mai spus si ca "70% din femeile Republicii Moldova s-au prostituat cel putin o data intre varstele de 15 si 25 de ani".
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare