Showbiz

#showbiz #adriana bahmuteanu #dana razboiu #oana frigescu #vedete agresate #vedete intern #vedete extern

5 familii celebre in care s-au impartit pumni si picioare

Scandaluri si batai nu au loc doar in familiile sarace sau prost educate. Pumnii si picioarele sunt un "atu" si pentru multe dintre vedete. Bataia din lift dintre Jay-Z si Solange, sora lui Beyonce, care a facut inconjurul lumii, nu este singurul scandal din lumea mondena.

 

Adriana Bahmuteanu, "altoita" de Prigoana?
 

Sursa foto: agentiadepresamondena.com



 

Relatia exploziva dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana nu mai este demult un secret. In numeroasele scandaluri care au urmat la fel de numeroaselor divorturi dintre cei doi, Adriana l-a acuzat pe Silviu ca a altoit-o cu pliciul. Ba si despre fiul lor, Maximus, Adriana a spus ca a mancat bataie de la tatal sau. "M-a socat fiul meu cel mare cand mi-a spus ca tatal lui l-a batut cu batul. (...) Sigur ca-i este frica de tatal lui, de-asta am si plecat de acasa", declara Adriana Bahmuteanu in urma cu doi ani.

CITESTE SI: 

In sfarsit bat clopotele de nunta pentru Angelina Jolie si Brad Pitt
Tatici celebri, topiti dupa copiii lor. Imaginile sunt impresionante!

 


Larisa Dragulescu, "sac de box" pentru sot

Sursa foto: libertatea.ro

Nici Larisa Dragulescu nu a scapat de furia barbatului ei, gimnastul Marian Dragulescu. In 2009, blonda a depus plangere la politie, apoi a intentat divort. "M-a batut si m-a lovit cu piciorul in fata", marturisea Larisa imediat dupa incident.

Oana Frigescu, invinetita zdravan

Sursa foto: enational.ro

De violenta conjugala a avut parte si Oana Frigescu. Prezentatoarea TV a fost batuta de fostul sot chiar cand era insarcinata. Scandalul a mers mai departe, pana in instanta, unde Oana a reusit sa probeze toate scenele de violenta pe care le-a descris in cererea sa de divort.

Dana Razboiu, victima unui sot prea nervos

Sursa foto: businesswoman.ro

Un subiect care a tinut prima pagina a ziarelor mult timp a fost scandalulul dintre prezentatoarea TV Dana Razboiu si fostul ministru al Sanatatii, Ovidiu Branzan. Problemele dintre cei doi au iesit la iveala dupa ce, in mijlocul unui scandal in care violenta fizica era "felul principal", Dana Razboiu a fugit la politie sa-si reclame sotul.

Jay-Z, pumni in cap de la cumnata

Sursa foto: devoratormonden.ro

Jay-Z si Solange Knowles, sora mai mica a lui Beyonce, si-au prezentat reciproc scuze, dupa ce rapperul american a fost agresat de cumnata sa intr-un lift. Imaginile video in care Solange tabarase cu pumnii si cu picioarele pe cumnatul sau au facut rapid inconjurul lumii. Jay-Z si Solange Knowles nu au oferit insa nicio explicatie cu privire la motivul incidentului. "Lucrul cel mai important este ca familia noastra a trecut peste acest lucru. Jay si Solange au fiecare partea lor de responsabilitate pentru cele intamplate", se arata intr-un comunicat de presa.

Sursa foto: nonviolentcommunity.org
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului