Showbiz

#nicoleta luciu #pepe #showbiz #vedete intern #vedete inselate #vedete infidele #Kasem

5 vedete care au calcat stramb imediat dupa casatorie

Fidelitatea este o virtute de care nu multi sunt capabili. Mai ales in lumea mondena, unde tentatia se pare ca e mare. Oricat de sinceri par barbatii celebri atunci cand le jura iubitelor credinta vesnica, nu mult le trebuie sa o ia pe cai gresite.

Pepe, viata de burlac

Sursa foto: stirileprotv.ro

Doua saptamani au trecut de cand Pepe s-a cununat religios cu Raluca, si latino-loverul pare sa fi evadat deja din viata de cuplu. In weekend, cantaretul a petrecut o noapte intreaga intr-un club de fite, unde a dat pe gat mai multe pahare de alcool. Incins bine, artistul s-a apropiat nepermis de mult de o bruneta focoasa din local. Dupa cateva atingeri si soapte la ureche, tanara i-a facut o demonstratie de talent artistic, dansandu-i foarte senzual. Drept rasplata, Pepe a invitat-o la bar, scriu jurnalistii click.ro.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Scena va fi, cu siguranta, pe placul Oanei Zavoranu, care abia asteapta ca fostul sau sot sa calce stramb pentru a-l ataca din nou. Imediat dupa nunta, la inistentele Oanei, un fost prieten de-al cantaretului a facut publica o inregistrare in care o prostituata a povestit cum i-ar fi oferit lui Pepe placeri interzise chiar inainte de nunta cu Raluca.

CITESTE SI:

Chiar merita atat? Tudor Chirila, salariu urias la "Vocea Romaniei"!
Vacanta last-minute de Sfanta Maria. Unde mai gasesti locuri libere
Invatamantul se schimba din nou. Iata ce modificari se aplica din toamna

Medicul Kasem, "combinat" cu o actrita din Baywatch?

 

 

Sursa foto: click.ro

Doar o luna a trecut de la mariajul medicului Kasem Abu Bakr, celebrul estetician care a infrumusetat o multime de vedete autohtone, ca sotia sa, Loredana, a si anuntat ca divorteaza. Totul dupa ce Erika Eleniak, una dintre vedetele serialului "Baywatch", a petrecut cateva zile in tara, iar in majoritatea timpului a fost insotita de nimeni altul decat de renumitul chirurg.

Si daca nu a fost ea, a fost Oana Zavoranu, sustin publicatiile tabloide. Medicul este cel care i-a "reparat" sanii in urma cu cateva luni, iar de atunci cei doi apar tot mai des impreuna la evenimente mondene. "Intre noi este o simpatie foarte puternica. Kasem este un barbat sarmant, galant, este minunat!", spunea Oana recent.

Sotul Nicoletei Luciu, pe iaht cu amanta

Sursa foto: monden.tv

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo s-au castaorit dupa 7 ani de relatie. Dupa doar sase luni de la nunta, omul de afaceri a fost filmat in timp ce se afla intr-o escapada, in Croatia, alaturi de amanta sa.

Sursa foto: revistaciao.ro

Cei doi au fost surprinsi de paparazzi revistei Ciao! in timp ce se certau pe iahtul afaceristului. Nicoleta nu a primit deloc bine aventura sotului, dar, de dragul copiilor, a decis sa il ierte.

Sotul Alinei Puscas, amorezat de alta dupa sase luni


Sursa foto: click.ro

Sase luni a curs lapte si miere in mariajul Alinei Puscas cu Viktor Bieltz. Dupa jumatate de an, Viktor a fost surprins in compania unei femei misterioase, pe care a coplesit-o cu gesturi tandre si cu sarutari o seara intreaga. I-a mai luat inca jumatate de an Alinei sa decida despartirea de cel care o inselase.

Liviu Varciu, inima zburdalnica



 

 

Sursa foto: libertatea.ro

Un an de mariaj, presarat cu tradari, scandaluri si urmariri ca in filme. Cam asa s-a desfasurat scurta, dar furtunoasa poveste de dragoste dintre Adelina Pestritu si Liviu Varciu. Imediat dupa ce si-au pus pirostriile, in inima brunetei a incoltit neincrederea si a inceput sa isi urmareasca sotul cu ajutorul detectivilor particulari. Dovezile adunate de acestia l-au incriminat rapid pe Liviu si, satula de minciuni si de amagiri, bruneta a divortat dupa un an.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului