Showbiz

#madonna #miley cyrus #jay-z #showbiz #vedete gesturi controversate #vedete controverse #vedete extern

5 vedete care au facut gesturi controversate

Celebritatile din lumea larga si-au invatat lectia: daca nu sochezi din cand in cand printr-un gest iesit din comun, nu vei reusi sa mentii vie atentia publicului asupra ta. Iata patru gesturi facute de vedete care au starnit controverse.

1. Jay-Z



Rapperul Jay-Z a purtat saptamana trecuta, la un meci de baschet, un medalion al gruparii Five Percent Nation, care considera ca "albii sunt rai si slabi" si "inferiori persoanelor de culoare, care detin puterea lui Dumnezeu". Potrivit dailymail.co.uk, atunci cand a fost intrebat de un reporter daca medalionul are o anumita semnificatie pentru el, muzicianul american a ridicat din umeri si a spus: "Da, putin". Jay-Z s-a nascut in cartierul Brooklyn din New York si este casatorit cu cantareata Beyonce.

CITESTE SI:

Un alt cuplu solid de la noi din tara divorteaza!

Michael Schumacher, semn incredibil

2. Madonna




Madonna a postat anul trecut pe contul sau de Instagram o fotografie in care aparea purtand un val din lanturi. "Revolutia iubirii depinde de Inshallah (cuvant arab care inseamna "voia Domnului" - n.r.)" a fost descrierea pozei, relateaza dailymail.co.uk. Fanii Madonnei au reactionat rapid, considerand imaginea drept un mesaj critic la adresa persecutiei femeilor in tarile islamice. Cantareata este adepta credintei Cabalei.

3. Rihanna


Rihanna a fost, in schimb, data afara din moscheea Sheikh Zayed, din Abu Dhabi, dupa o sedinta foto pentru care nu a avut permisiunea reprezentantilor cultului. Desi era imbracata intr-o tinuta destul de conservatoare, cu o salopeta neagra si cu capul acoperit, Rihanna a pozat pe fundalul de marmura alba al moscheei. Reprezentatii moscheei au considerat comportamentul ei neadecvat pentru un loc sacru.

4. Miley Cyrus



Una dintre vedetele care ne-au obisnuit cu gesturile controversate este si Miley Cyrus. La fiecare aparitie in public, artista tine sa atraga atat atentia fanilor, cat si a presei. Una dintre scenele care i-au adus o multime de critici s-a consumat in timpul unui concert la Los Angeles, cand cantareata a sarutat-o pe gura pe Katy Perry.

5. Tilda Swinton



Actrita Tilda Swinton a devenit persona nongrata in Rusia, dupa ce s-a fotografiat fluturand steagul comunitatii homosexuale in fata Bisericii Sfantul Basel din Moscova.

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare