Showbiz

#vedete bac # rezultate bac 2015 #bac 2015

5 vedete care au picat Bacalaureatul. Ce materie le-a venit de hac

Nici macar celebritatea nu poate compensa cunostintele necesare pentru a trece de probele de bacalaureat. O demonstreaza notele primite de vedete, e adevarat, unele chiar inainte de a deveni celebre, care nu au reusit sa treaca din prima examenul de absolvire a liceului.  

Adelina Pestritiu 

Limba română i-a dat de furcă vedetei Kanal D care a absolvit cursurile Colegiului Naţional "Dinicu Golescu" din Câmpulung, secţia filologie, în 2006. Vedeta s-a descurcat excelent la proba orală de limba şi literatura română, însă la scris a luat nota 3,60. "Am luat nota 10 la proba orală, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema că nu am învăţat. S-a întâmplat însă că am confundat subiectele, şi, în loc să scriu despre 'Ion', am scris despre 'Moromeţii'. Am umplut patru pagini despre un subiect greşit", a povestit Adelina Pestriţu despre experienţa examenului său de bacalaureat.

Margherita

În 2013, fiica Clejanilor pica la mustaţă cu media 5,98! Margareta Myriam Manol, absolventă a Liceului "Dinu Lipatti" din Capitală, a luat 5,20 la istorie, 6,40 la limba şi literatura română şi 6,35 la geografie.

Marian Vanghelie

Fostul primar a recunoscut că a picat BAC-ul fiindcă a fost prins cu copiuţe. Marian Vanghelie a susţinut prima oară examenul de maturitate în anul 2000, pe când avea 32 de ani. A trecut in 2001. 

Iuliana Luciu 

Sora Nicoletei Luciu a absolvit cursurile Grupului Şcolar Industrial Sf. Pantelimon din Bucureşti, in 2006. Deşi s-a descurcat la celelalte probe, la cea de limba şi literatura română, scris, a obţinut doar nota 3,30. Frumoasa brunetă s-a ambiţionat, însă, şi, ulterior, a reuşit să promoveze examenul, media finală fiind 7,45.

Dan Capatos 

Prezentatorul a făcut parte din prima generație de elevi care au avut probă orală de limba și literatura română la Bacalaureat. După spusele sale, acesta nu a știut să răspundă la întrebarea "Ce a spus Tudor Vianu despre Tudor Arghezi?", fiind "recompensat" cu nota 3, relateaza libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului