Showbiz

#showbiz # despartire vedete # andreea balan despartire # horia moculescu divort

5 vedete care isi fac praf fostii. Top scandalagii!

Relatiile dintre vedete nu se termina intotdeauna cu bine. Dupa despartire, unele celebritati fac declaratii acide la adresa fostilor. Iata 7 vedete care isi fac praf fostii.

1. Andreea Balan

Despartirea Andreei Balan de Keo a devenit rapid un subiect de interes pentru presa mondena. Dupa 9 ani in care au fost impreuna, cei doi artisti au pus capat relatiei, iar Andreea a avut grija sa il puna la pamant pe fostul iubit prin declaratiile sale. “Diferenta dintre mine si el este faptul ca eu nu-mi doresc acasa ceva ce nu am in cariera”, a declarat artista la Antena Stars, sugerand o lipsa de succes a lui Keo pe plan muzical.

2. Mariana Moculescu

Inca de la despartirea de Horia Moculescu, Mariana s-a folosit de orice ocazie pentru a-l desfiinta pe fostul sot. Nici macar acum, dupa 3 ani de la divort, fosta sotie a compozitorului nu renunta la ura pe care o are fata de el.

"Nu a murit? L-au ajuns blestemele pe Moculescu. Eu l-am blestemat de cand mi-a furat banii din camera mea 10 mii de euro. Sa-l manance cancerul si buba neagra pe Satana asta de Moculescu. Dumnezeu nu doarme!”, a scris Mariana pe o retea de socializare, referitor la starea instabila de sanatate a fostului ei sot.

3. Russell Brand

La mai putin de 2 ani de la despartirea de cantareata Katy Perry, comediantul Russell Brand (foto principal) a facut o gluma in care a desfiintat-o pe fosta lui sotie. Intr-unul dintre spectacolele sale, Russell a spus ca de fiecare data cand facea sex cu artista se gandea la altcineva.

4. Charlie Sheen

Excentricul actor, renumit pentru viata sa tumultoasa, i-a lasat fostei sale sotii, actrita de filme porno Denise Richards, o casa in care sa locuiasca impreuna cu cei doi copii ai lor. Printr-un poem postat pe o retea de socializare, Charlie ii transmite lui Denise ca vrea sa vanda vila si o numeste pe fosta lui sotie „purcea”.

5. Jennifer Lopez

Invitata intr-o emisiune la un cunoscut post de radio din Los Angeles, Statele Unite, Jennifer Lopez a fost intrebata pe cine ar salva de la inec dintre fostii sai iubit Ben Affleck si Sean Diddy. „I-as lasa pe amandoi nenorocitii astia sa se inece”, a fost raspunsul artistei, care l-a facut sa rada pe prezentator.

CITESTE SI: Club 27, cel mai macabru club din istoria showbizului

Bartos, in strampi! Imagini de colectie cu cel mai simpatic prezentator

Bahmu si Prigoana, vedete in presa britanica

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare