Showbiz

#pamela anderson #serghei mizil #showbiz #mircea solcanu #boli incurabile #boli vedete #Daniel Iordachioaie

7 vedete care sufera de boli incurabile

Sunt celebre, dar nu sunt ferite de necazuri! Unele vedete traiesc adevarate drame, dupa ce au aflat ca sufera de maladii incurabile. Asta nu le face insa mai putin indragite de public. Iata povestile impresionante a sapte personaje mondene care au fost diagnosticate cu boli imposibil de vindecat.

Daniel Iordachioaie: pancreatita

Sursa foto:revistafestival.ro

Cantaretul Daniel Iordachioaie apare tot mai rar la evenimente publice sau la emisiunile televizate. De vina ar fi boala de care sufera si care l-a facut, sustin prietenii sai, sa slabeasca enorm. Maladia nu se trateaza, insa poate fi tinuta sub control cu ajutorul unor interventii chirugicale costisitoare.

CITESTE SI:

Dieta foarte eficienta care te scapa de 25 de kilograme in timp record

La 80 de ani, o femeie uimeste o lume intreaga cu talentul sau

Adina, Heaven: chisturi sebacee

Sursa foto: spynews.ro

Adina, liderul formatiei Heaven, a fost diagnosticata in urma cu 5 ani cu o afectiune dermatologica pentru care nu exista leac. Blondinei ii apar in cap chisturi sebacee, care trebuie operate frecvent. Cantareata a fost supusa in ultimii ani la nu mai putin de cinci astfel de interventii chirurgicale, insa chisturile se refac. "E un chin pe care il voi suporta toata viata", a declarat Adina pentru ziarulring.ro.

Serghei Mizil: tumoare pe creier


Sursa foto: ziarulring.ro

Serghei Mizil traieste de mai multi ani cu o tumoare pe creier care nu poate fi operata si care ii provoaca, in schimb, dureri foarte mari de cap. Intrucat operatia de inlaturare a tumorii este extrem de riscanta, se pare ca niciun medic nu a avut pana acum curajul sa ii faca interventia chirurgicala.

Mircea Solcanu: tumoare pe creier

Sursa foto: tvmania.ro

De putin mai mult noroc a avut parte Mircea Solcanu. Prezentatorul TV a fost operat anul trecut pe creier pentru a i se indeparta o tumoare care ajunsese sa masoare 7 centimetri. Chistul era atat de mare incat i-a spart vedetei timpanul de la urechea dreapta.

Selena Gomez: lupus

Sursa foto: hdwallpapers.in

Cantareata americana Selena Gomez sufera de lupus, o boala autoimuna incurabila, care afecteaza rinichii, inima, plamanii si celulele sanguine. Artista a fost diagnosticata cu aceasta boala in urma cu cativa ani. La sfarsitul anului trecut si-a anulat chiar o serie de concerte programate in Asia si Australia din cauza bolii, scrie Huffington Post.

Kim Kardashian: psoriazis

Sursa foto:cultureshocknigerians.com

Kim Kardashian sufera de psoriazis, o boala autoimuna pentru care nu a fost gasit inca un leac. Se pare ca vedeta a mostenit afectiunea de la mama sa.

Pamela Anderson: hepatita C

Sursa foto: eclujeanul.ro

Actrita Pamela Anderson ar fi dobandit virusul hepatitei C dupa ce a folosit acelasi ac de tatuaj cu fostul sau sot, Tommy Lee. Hepatita C este o infectie virala incurabila.

Sursa foto: lafiga.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare