Showbiz

# copil dragos bucur # copil dana nalbaru # nume copii vedeta #dana nalbaru

A nascut! Dana Nalbaru este din nou mama la 38 de ani

Dupa ce s-a chinuit aproape 8 ani sa ramana insarcinata si mai ca-si pierduse orice speranta, Dana Nalbaru si-a strans azi in brate pentru prima data al doilea copil. A nascut azi-dimineata, prin cezariana, iar cei doi se simt bine, dupa cum spune chiar fericita mamica. 

"In dimineata aceasta a venit pe lume micutul nostru Kadri. Suntem fericiti si impliniti si-i multumim lui Dumnezeu pentru aceasta minune! Viata e frumoasa!", a scris Dana Nalbaru pe pagina sa de Facebook. Vedeta, mama unei fetite de 8 ani - Sofia -, a ramas greu insarcinata, desi isi dorea foarte mult un al doilea copil. Ea a nascut prin cezariana si si-a explicat alegere, intr-o postare recenta pe blogul personal. 

"La fel ca prima data am optat pentru nasterea prin operatie cezariana. Am tot citit in ultima vreme pe diverse bloguri opinii contra cezarianei si pro nasterii naturale. Cele mai multe dintre ele nu au la baza informatii, ci doar experiente personale… Sunt multe cuvinte frumoase care dau nastere unor povesti idealistice si, de aceea, as recomanda viitoarelor mamici nu doar sa citeasca texte scrise frumos ci sa obtina toate informatiile de care au nevoie inainte de a decide in ce fel vor naste. Nu militez pentru un anume tip de nastere, spun ca cel mai bine e sa fii informata", a declarat vedeta.

Dana Nalbaru si Dragost Bucur s-au casatorit in urma cu 10 ani, in 2005. Ea s-a remarcat in trupa Hi-Q, in timp ce Dragos este un cunoscut actor si, de curand, prezentator Tv. "Sunt fericita si ma simt binecuvantata. Am liniste in suflet, rabdare cat cuprinde si viata multa in mine… Imi doresc pentru toate femeile sa traiasca ce traiesc eu si le doresc sa faca alegeri intelepte in viata pentru a fi fericite", a mai spus Dana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare