Showbiz

#casatorii vedete #andreea marin #showbiz #lavinia #vedete intern #casatorii-fulger

Abia s-au cunoscut si s-au si casatorit. Ce vedete s-au grabit sa spuna "DA"

Casatoriile-fulger nu mai mira pe nimeni. Cu atat mai mult cu cat e vorba de vedete. Acum se cunosc si maine decid sa-si puna pirostriile. Iata ce vedete au spus "Da" foarte repede.

Lavinia, vaduva lui Adrian Pintea, se marita

Sursa foto: facebook.com

La sapte ani de la moartea actorului Adrian Pintea, Lavinia, cea care i-a fost sotie, a decis sa isi refaca viata. Ea a anuntat ca se marita chiar pe pagina sa de socializare, unde l-a prezentat pe viitorul ei sot.

"El este Pestisorul meu de Aur (Laurentiu), viitorul meu sot! Formam un cuplu de cateva zile si m-a cerut de sotie inca din prima zi. Laurentiu este darul minunat pe care il primesc in viata mea cu toata recunostinta si bucuria regasirii. In curand implinesc 34 de ani. Viata mi-a oferit momente de fericire deplina si de durere crunta", a scris aceasta.

CITESTE SI:

S-a schimbat din nou Codul Rutier. Iata ce amenzi usturatoare te asteapta!
Se schimba provocarea Ice Bucket! Vezi cine isi toarna in cap moloz in loc de galeti cu gheata
Surpriza toamnei la TV: Solcanu se intoarce. E incredibil cui i-a luat locul!

 




In urma cu doua luni, Lavinia Pintea Tatomir a lansat cartea "In umbra lui Adrian Pintea", un volum incarcat de amintiri si dezvaluiri remarcabile.

Andreea Marin, casatorie la scurt timp dupa divort

Sursa foto: viva.ro

O adevarata surpriza a fost si vestea ca Andreea Marin s-a casatorit cu medicul turc Tuncay Ozturc. Cei doi se cunosteau de aproape un an, insa au fost doar trei luni de zile un cuplu pana cand au decis sa se cunune in secret, departe de tara. Nu trecusera nici 10 luni de cand "Zana" divortase de Stefan Banica Jr. "Nu ma asteptam ca relatia noastra sa evolueze atat de repede. Am decis sa facem totul pentru aceasta relatie. El si-a parasit tara, si-a parasit familia. Eu am hotarat sa-mi deschid bratele, sa-l primesc in viata mea. Nu e usor cand vii dupa o relatie lunga, de durata, in care au fost negresit si lucruri bune", a povestit Andreea cu doar cateva zile inainte de casatorie.

Bianca si Victor, relatie-fulger


Sursa foto: devoratormonden.ro

Bianca Dragusanu si Victor Slav au avut o relatie de-a dreptul vulcanica. Cei doi s-au intalnit prima data la "Dansez pentru tine", s-au placut, apoi dupa doar trei luni de relatie s-au si casatorit. Un mariaj care, dupa cum se stie, a durat doar trei luni, fiindca roscata si-a inselat sotul cu fostul sau iubit, Adrian Cristea.

Teo Trandafir, un an cu tot cu mariaj


Sursa foto: acasatv.ro

Teo Trandafir credea ca a gasit iubirea eterna. Dupa ce l-a cunoscut pe Iosef Constantin pe un site de socializare, cei doi s-au indragostit nebuneste unul de altul si dupa sase luni de relatie s-au casatorit. Dupa inca o jumatate de an au decis sa se desparta, explicatia celor doi fiind ca barbatul nu putea sta departe de copiii sai din Franta.

Sursa foto: mirror.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului