Showbiz

#showbiz #suleyman magnificul #halit ergenc #printul mustafa

Actorii din Suleyman Magnificul, asa cum nu-ti imaginai ca pot arata!

Daca nu vi-i puteti imagina altfel decat in costumele de epoca, iata-i pe actorii indragiti din Suleyman Magnificul intr-o ipostaza inedita. 

Imbracati la patru ace, in costume impecabil croite, noua barbosi magnifici au cucerit din nou publicul feminin al serialului. Pe langa Suleyman, apar in imagini copiii sai: Mustafa, Baiazid, Selim, Cihangir, dar si Taslicali si Atmaca (prietenii lui Mustafa), Rustem Pasa (ginerele lui Suleyman) si boierul Sumbul, credincios slujitor al sultanei Hurrem. Din peisaj lipseste insa printul Mehmet, cel mai mare dintre fiii lui Hurrem, care a parasit serialul in seria a treia (cea care se difuzeaza in prezent in Romania). 

CITITI SI: 

Sedinta foto inedita a fost prilejuita de apropierea de finalul filmarilor la sezonul patru al serialului fenomen Suleyman Magnificul, ultimul sezon de altfel. Filmarile se vor incheia in luna aprilie. Serialul a fost difuzat in 50 de tari deja, cucerind milioane de telespectatori din intreaga lume. 

Serialul mai are inca multe surprize pentru telespectatori, iar aventurile personajelor indragite le puteti urmari in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, pe Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului