Showbiz

#gelozie #relatie cuplu #radu valcan #adela popescu

Adela Popescu, despre casnicia cu Radu Valcan: "Radu este foarte dificil"

 

Adela Popescu este una dintre cele mai indragite vedete din televiziune. Si pe plan personal  se poate considera o femeie implinita. Este casatorita de 5 ani cu Radu Valcan si au impreuna doi copii.

Vedeta a vorbit intr-un interviu despre casnicia sa si despre momentele de gelozie din cuplu. Ea a marturisit ca nu este o persoana geloasa, desi sotul sau pleaca la filmari pentru perioade lungi de timp si in destinatii indepartate, inconjurat de femei frumoase.

Adela Popescu a povestit despre singurul moment in care a fost geloasa.

"A existat un singur moment in care el mi-a trimis o fotografie din Thailanda, si mi-a scris "uite ce doamna frumoasa ma maseaza pe mine." Doamna era amuzanta, draguta, in varsta, o thailandeza. Numai ca eu am vazut in poza respectiva un carliont. Doamna respectiva era la picioarele lui, masandu-l la talpi si, foarte aproape de el, cumva lipita de el, mi se parea mie, am vazut un carliont de femeie. Si eu i-am raspuns "doamna ca doamna, dar al cui e carliontul?" El si-a dat seama ca facand un zoom, ca sa se vada femeia, prinsese in poza si pe altcineva care era mai departe. Mi-a trimis si poza intreaga, originala, ca sa vad. Si asa am vazut, da, ca acea femeie cu carliont era departe de el. Deci eu nu sunt geloasa, fiindca nu-mi da motive, dar cu acea ocazie, am vazut ca am totusi, potential," a povestit Adela Popescu pentru site-ul cristinastanciulescu.ro.

Adela Popescu: "Radu este foarte dificil"

Cand vine vorba despre relatia de cuplu, Adela Popescu spune ca nu este usor sa traiesti langa o persoana dificila, asa cum si-a caracterizat ea sotul. Dar este foarte multumita de tot ceea ce ii ofera acesta.

"Radu este foarte dificil, dar pe cat de dificil este, pe atat de mult imi da mie ce am nevoie. Este un om antisocial, eu nu. El daca sta de vorba cu cineva, sta de vorba fiindca ii place persoana respectiva. Nu are nicio jena sa faca exact ce simte. La inceput asta m-a deranjat, apoi mi-am dat seama ca el este de fapt intru totul dedicat mie si familiei noastre si ca tot ce vede in viitor suntem numai noi, cei ai lui. In rest, niciodata si in niciun context nu m-a pus in vreo situatie neplacuta. Chiar imi aduc aminte ca o colega de la Buftea l-a rugat odata sa o conduca acasa si Radu a refuzat-o, pentru ca asa a considerat ca e mai bine ca sa nu imi creeze vreun disconfort si mie asta mi se pare admirabil, pur si simplu! Iar ciudateniile pe care le are palesc in comparatie cu ceea ce-mi ofera," a marturisit Adela Popescu.

Adela Popescu nu se gandeste la al treilea copil

Adela Popescu si Radu Valcan au doi baieti, Alexandru ( 3 ani) si Andrei (1 an). Prezentatoarea a marturisit ca in acest moment nu ia in calcul posibilitatea de a deveni din nou mamica.

"Nu spun nu, dar nu e momentul acum, suntem un pic depasiti de situatie, copiii sunt inca mici, mama mea s-a mutat in Bucuresti si si-a dedicat viata cresterii copiilor mei si o simt obosita. Ea nu spune asta, dar eu o simt. As vrea sa-si traiasca acesti ani calatorind si odihnindu-se. A crescut 3 copii, a avut serviciu, a muncit la tara, acum cred ca ar trebui sa se odihneasca. Sigur ca si mama lui Radu a fost si este langa noi, ca de exemplu in luna aia cand mama a fost bolnava, a stat mama lui Radu cu noi. Avem doua bunici care muncesc mult si care ar trebui sa se odihneasca, sa traiasca frumos acesti ani in care sunt sanatoase si inca in putere," a mai spus vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare