Showbiz

# vedete mirese # adela popescu mireasa # adela popescu nunta #radu valcan #rochie mireasa

Adela Popescu, nunta in hambar! Unde a avut loc petrecerea secreta

Adela Popescu si Radu Valcan s-au casatorit sambata, intr-un decor de vis. Dupa cum a povestit chiar proaspata mireasa, nunta a fost una de basm, in hambar, inconjurati de lumanari si flori. Invitatii, doar 60 la numar, au pastrat secretul despre importantul eveniment din viata celor doua vedete.

"Suntem nedormiti de trei zile, dar fericiti pentru o viata! Am petrecut de joi pana duminica, ca in povesti, impreuna cu cei 60 de invitati, prietenii si familia, unde s-a incins cea mai tare petrecere la care am fost pana acum. Inchid ochii si imi amintesc de hambarul visurilor noastre ce se inalta semet din gradinile domeniului Hadar Chalet, unic in Romania, inconjurat de paduri de brazi, flori multicolore, la 1000 metri altitudine, doar noi si… o viata inainte in doi", a povestit vedeta pe blog chiar inainte de a pleca in luna de miere, in aceasta dimineata. 

Mirii au fost emotionati, dar au stralucit, dupa cum arata si imaginile postate de actrita dupa nunta. De altfel, au avut si de ce, avand in vedere nunta deloc tipica pe care au organizat-o in mare taina. Adela si-a amintit inainte de a urca in avion de "privirea muta de uimire a invitatilor atunci cand la intoarcere, in amurg, hambarul prinsese viata, luminat de beculete fine, lumanari suave, flori albe ce ieseau timid din muschiul verde ce parca urma sa invadeze mesele urcand timid si pe masa bufetului suedez si pe peretii hambarului".

Locul ales pentru petrecerea de nunta este unul special. Aflata la capatul unui drum forestier de 4 kilometri, cabana luxoasa din Siriu (judetul Buzau) nu-si dezvaluie locatia exacta decat celor care sunt cazati la Hadar Chalet. Tocmai intimitatea absoluta se pare ca a fost si criteriul dupa care Adela si Radu au ales acest loc pentru a se casatori. Drumul pana la hambarul visurilor lor a fost luminat de lumanari albe, in ton cu tematica cromatica a nuntii. Iata cum a aratat acesta si masa invitatilor: 

Zona este una extrem de retrasa. Oaspetii nu au avut semnal la telefonul mobil, nici acces la internet de mare viteza, astfel incat s-au dedicat total mirilor. Cabana exclusivista dispune de o capacitate redusa de cazare, astfel incat a fost inchiriata complet de miri. Camerele costa de la 310 lei/noapte si merg pana la aproape 900 lei/noapte pentru apartamentul cel mai mare al vilei. 

Fotografii: adelapopescu.eu, Hadar Chalet

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare