Showbiz

#adele #avere adele #adele bogata

Adele, cea mai bogata tanara artista din Marea Britanie

Adele ocupa primul loc in topul celor mai bogati tineri artisti din Marea Britanie, potrivit unui clasament realizat de BBC.

Cu o avere estimata la 20 de milioane de lire sterline, cantareata britanica a depasit artiste precum Cheryl Cole (12 milioane de lire sterline), Leona Lewis (12 milioane de lire) sau Lily Allen (6 milioane).

Daca in urma cu un an, averea lui Adele nu depasea suma de 6 milioane de lire, in momentul de fata s-a triplat, iar vanzarile inregistrate de albumul "21"au contribuit din plin la sporirea veniturilor sale.

In acelasi top au fost nominalizati si alti cantareti, cum ar fi Katie Melua, Joss Stone si Natasha Bedingfiel, toti fiind incadrati la categoria celebritatilor care nu au implinit inca varsta de 30 de ani.

"Gasesti o Adele o data la 10 ani, care sa aiba un succes la o scara atat de inalta", a declarat Steve Redmont, de la Enterteinment Retailer Association.

foto : picgifs.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare