Showbiz

#simptome #spital #coronavirus #adelina pestritu

Adelina Pestritu are coronavirus. Primele declaratii de pe patul de spital. De la cine a luat vedeta virusul

Adelina Pestritu a anuntat marti seara pe contul personal de socializare ca are coronavirus. Vedeta este internata la Spitalul Militar din Bucuresti si a făcut primele decalaratii de pe patul de spital. Ea a povestit cu lacrimi in ochi ce simptiome a avut si cum a luat virusul.

Adelina a spus ca a ramas fara gust si miros si a acuzat o stare de oboseala accentuata.

"Dragii mei, stiu ca nu v-am obisnuit cu astfel de postari, dar asa e in viata, trecem prin toate, le ducem pe toate, ne mobilizam și avem grijă, astfel incat sa ramanem sanatosi indiferent de încercarile vietii. Marti am simtit o stare de oboseala foarte accentuata si mi-am dat seama ca nu pot sa conduc, ca ar trebui totusi sa merg sa ma odihnesc, am pus totul pe baza faptului ca muncesc foarte mult si ca pur si simplu caldura de afara m-a făcut sa ma simt asa, dar ulterior am simtit ca imi pierd din puteri din ce in ce mai mult si am luat decizia de a ma duce sa ma odihnesc. Cand m-am trezit, am simtit ca raman fara gust si fara miros, nu a fost o senzatie pe care am avut-o brusc, totul s-a întâmplat treptat. Mi-am facut o cafea, am pus doua lingurite de miere si mi-am dat seama ca incepe sa dispara gustul treptat, am mirosit cel mai puternic parfum din baie si mi-am dat seama ca mirosul dispare. In momentul acela eu trebuia sa merg la un shooting, sa vad cum decurge. M-am urcat in masina, m-am gandit foarte bine daca sa ma duc sau nu, ulterior am contramandat totul," a povestit Adelina Pestritu.

De la cine a luat Adelina Petritu virusul

Dupa ce a anulat intalnirea pentru sedinta foro, vedeta s-a programat sa-si faca testul pentru Covid.

"In drum spre spital am mancat putina ciocolata sa vad daca imi dispare gustul. De la o ora la alta apareau schimbari. Am facut testul si am primit rezultatul. Aveam un feeling ca sunt confirmata pozitiv. Intre timp am aflat ca si prietenul cu care m-am vazut zilele trecute este confirmat cu COVID, el este asimptomatic. El si-a facut testul pentru ca trebuia să plece in vacanta si asa a aflat. M-am speriat, pentru ca sunt un om ca voi toti si am un copil, parinti, socri… pe care nu vreau sa-i vad bolnavi," a marturisit Adelina Pestritu.

Fosta prezentatoare a facut o forma usoara a bolii, insa pentru o perioada va sta in izolare, departe de toti membrii familiei.

"M-am lasat pe mana medicilor, m-au internat imediat, am trecut printr-o evaluare, mi s-a facut o radiografie pulmonara. In conditiile in care simptomele raman doar acestea, lipsa gust, miros, stare de oboseala, in scurt timp voi fi trimisa....nu acasa, pentru ca nu o sa stau cu familia, voi merge sa stau undeva izolata si voi respecta toate indicatiile celor de la DSP.

Ma simt bine, vreau sa va spun sa aveti grija, sa credeti in acest virus, pentru ca el exista. Am purtat masca, dezinfectam pachetele pe care le primeam de la curieri, eram obsedata sa ma spal pe maini, iata ca acum sunt in punctul in care am un test de covid pozitiv,
" a adaugat Adelina Pestritu.

Foto: Instagram


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare