Showbiz

#casa #bani #adelina pestritu

Adelina Pestritu isi strange bani pentru casa

Adelina Pestritu s-a hotarat ca este cazul sa-si cumpere propriul apartament. Fosta iubita a lui Liviu Varciu nu mai vrea sa stea cu chirie si este gata sa faca multe sacrificii de dragul caminului dorit.

“Fac economii si nu mai arunc banii pe cluburi si altele, cum ar fi haine foarte scumpe, pentru ca se demodeaza si nu are rost sa investesc banii in ele. Mai bine imi fac un viitor si dupa aceea ma rasfat in cele mai scumpe si exotice vacante. Intai necesarul si apoi fitele. Sunt o fata cu capul pe umeri“, a declarat Adelina Pestritu pentru ziarulnational.com.

Apartamentul la care viseaza Adelina costa 80.000 de euro.  Bruneta exclude varianta in care ar putea sa-i ceara bani iubitului ei, George:  “Nu-mi doresc sa primesc o casa de la nimeni, decat cumparata din banii mei munciti. Nu poti sti cat dureaza relatia si nu vreau sa-mi fac obligatii la nimeni”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului