Showbiz

#meserie marius elisei #divort Oana ROman #Marius Elisei #casatorie vedete #oana roman

Adevarul despre sotul Oanei Roman. Ce facea inainte sa o cucereasca pe vedeta

Despre Marius Elisei se stie ca lucra la un cabinet de avocatura atunci cand a cunoscut-o pe cea care urma sa-i devina sotie. Desi jobul sau parea unul serios, presa tabloida spune ca de fapt Marius facea cu totul altceva, iar relatia cu Oana Roman pare sa-l fi salvat de la o crunta anonimitate.

Libertateaspune ca laudele lui Marius Elisei, cum ca ar fi facut avocatura cand si-a cunoscut viitoare sotie, nu sunt tocmai reale. Adevărul este, de fapt, că acesta întâmpina oaspeții în incintă și făcea cafele dimineață sau când erau clienți. Mai mult, drept dovadă a acestui lucru stă faptul că atunci când a plecat să lucerze în Anglia, tânărul soț al Oanei Roman a găsit doar locuri de muncă de muncitor necalificat, mai sustine sursa citata. 

In acest context, pare ca Marius a capatat o notorietate care i-a adus o multime de beneficii pozand in iubitul si sotul indragostit. A aparut la TV, alaturi de Oana, si este cunoscut in toata tara. Ca fiind sotul vedetei si atat pentru ca, daca Oana are o multime de idei si este o recunoascuta antreprenoare si intreprinzatoare, Marius nu pare sa faca mare lucru. 

Cu toate acestea, vedeta tine la relatia lor si o protejeaza pe cat posibil, iertand derapajele sotului pe care uneori il ia gura pe dinainte si anunta pe Facebook ca divorteaza, cum s/a intamplat de curand. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului