Showbiz

#aniversare #logodna #adrian daminescu

Adrian Daminescu, logodit de ziua lui

Cantaretul adrian daminescu a avut de sarbatorit pe 2 octombrie doua ocazii. In acelasi cadru, invitatii au petrecut pentru ziua lui de nastere si logodna cu Dana, cu care traieste de mai mult de trei ani .

Cei doi au sarbatorit evenimentul inconjurati de prieteni, in cadrul unei petreci intime si nu au vrut sa dezvaluie mai multe detalii, cantaretul fiind discret legat de detaliile vietii lui personale.

"Suntem impreuna de trei ani si tot de atunci locuim impreuna. Urmeaza si nunta, dar nu am stabilit inca data", a declarat Daminescu, pentru Click.

Aceasta va fi a doua casnicie pentru Adrian Daminescu. Dupa ce s-a despartit de prima sotie, originara din Marea Britanie, el a avut un copil cu o alta femeie, Mihaela. Fata, care este acum adolescenta locuieste in SUA cu mama ei.

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului