Showbiz

#adriana trandafir #frisoane #coronavirus #actrita

Adriana Trandafir, despre clipe grele prin care a trecut dupa ce s-a infectat cu Covid-19: "Am fost sigura ca o sa mor"

Actrita Adriana Trandafir a trait momente de cosmar dupa ce s-a infectat cu coronavirus. Ea a petrecut 6 saptamani in spital si a martirisit ca isi dorea sa fie in moarte clinica.

Adriana Trandafir a povestit ce simptome a avut. Boala s-a declansat pe la jumatatea lunii iunie cu frisoane si dureri in gat. Dar nu i s-a parut nimic deosebit.

"Pentru mine nu este nimic grav pentru ca fac foarte des lucruri de-astea, cu o senzatie de rosu in gat. Era asa o jena pe care o am de fiecare data cand poate vorbesc mai mult, cand poate tip.
Am început sa fac frisoane, temperatura, dar eu am mai trecut prin lucruri din astea. Nu mi s-a parut nimic deosebit, pana cand mi-au disparut gustul si mirosul si mi-a fost atat de rau incat nu ma mai puteam ridica din pat. Sotul meu a spus sa chemam un doctor. Am spus nu. Era weekend si am zis ca o sa stau sa zac si o sa imi revin. Dar nu a fost asa," a povestit Adriana Trandafir la Antena 3.

Adriana Trandafir: "Am fost sigura ca am sa mor"

In lupta cu aceasta boala, actrita a avut familia aproape, pe sotul sau si pe cei doi copii. Insa a avut momente in care a crezut ca va muri, pentru ca se simtea foarte rau.

"Imi doream sa fiu in moarte clinica pentru ca mie mi-a fost bine pe traiectul ala in sus. Atat de rau mi-a fost. Am avut senzatia de nu stiu cate ori ca am sa mor. Am fost sigura ca am sa mor pentru ca am stat singura in patutul meu, nu am vrut sa mai vina nimeni, desi toată familia mea a fost langa mine," a mai spus Adriana Trandafir.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului