Showbiz

# asimptomatica #confirmata coronavirus #spital militar #alina puscas

Alina Puscas a fost confirmata cu coronavirus: "Sunt pozitiva cu acest nemilos COVID-19"

Dupa Marcel Pavel, Ozana Barabancea si Andrei Stefanescu, o alta vedeta a fost confirmata cu coronavirus. Este vorba despre prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva," Alina Puscas.

Vedeta a precizat ca este asimptomatica si ca s-a simtit bine in tot acest timp, iar membrii  familiei ei au fost testati negativ la noul virus.
Alina Puscas a declarat ca a decis sa-si faca un test dupa ce a aflat ca alti colegi au fost infectati. Ea se afla internata la spitalul militar mobil din incinta "Ana Aslan."

"Eu am preferat sa vin aici. De ce credeti? Eu sunt intr-un cort, intr-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de usa cortului, unde se vede padurea, ciripesc pasarelele, este liniste, este frumos, sunt optimista," a declarat Alina Puscas pentru revista Elle.

Alina Puscas: "Sunt pozitiva cu acest nemilos COVID-19"

Prezentatoarea a facut testul joi si a precizat ca nu a avut niciun fel de simptom: nu a tusit, nu a avut febra, dureri de cap sau musculare.

"Sunt pozitiva cu acest nemilos COVID-19 care, se pare, a fost cu mine foarte simpatic, pentru ca nu mi-a oferit nici macar un simptom. Nu am tusit o data, nu am avut febra, nu am avut dureri de cap, nu am avut dureri musculare. M-am simtit perfect. (...)

Eu sunt singura pozitiva, asimptomatica, din familie. Eu nu inteleg cum este posibil, totusi, atata timp cat eu, vorba aceea, m-am sarutat cu sotul meu si, totusi, el este negativ. Ma rog, ma bucur pe de-o parte," a mai spus vedeta.

Alina Puscas le transmite celor care au fost infectati cu COVID-19 ca "nu trebuie sa te simti prost sau sa te simti blamat, pentru ca nu ai nicio vina."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului