Showbiz

#showbiz #cristi borcea # cuplu vedete #vedete intern #dragoste vedete #vedete amanti

Amanti de cursa lunga! Ce vedete au avut relatii extraconjugale de durata

Tradari, iubiri clandestine, rivalitati. Vedetele autohtone traiesc adevarate telenovele cand vine vorba despre dragoste, iar personajele principale sunt extrem de variate, de la sotii, amante pana la iubiti multipli.

Ascunse ani intregi de ochii lumii, relatiile lor extraconjugale au iesit rand pe rand la iveala. Iata care sunt cele mai rasunatoare si longevive povesti de dragoste traite de personaje celebre din lumea mondena in afara casatoriei:

1. Vica Blochina si Victor Piturca

16 ani! Atat a durat relatia dintre Victor Piturca si Victoria Blochina, in ciuda mariajului in care fostul atacant stelist este angrenat de peste un sfert de veac. Dupa ani in sir in care nu si-au ascuns relatia, ba chiar s-au afisat in public cu numeroase ocazii, Vica a decis in urma cu doi ani sa puna capat relatiei cu selectionerul, nemultumita de faptul ca acesta nu voia sa-si recunoasca fiul, Edan, acum in varsta de 7 ani.

Victor Piturca este casatorit de peste 25 de ani cu Maria. Cei doi au impreuna doi copii, iar, de anul trecut, si un nepotel. Pe Vica a cunoscut-o in 1995, intr-un bar, unde Vica dansa cu o trupa de balet din tara ei natala, Lituania.

CITESTE SI: 

Alimente sanatoase, periculoase pentru silueta

Vedete somere, dar putred de bogate

Vrei sa slabesti? Ce trebuie sa elimini din dieta acum

2. Alina si Cristi Borcea

Si fostul actionar de la Dinamo a trait o relatie amoroasa de peste opt ani cu Alina Vidican, pe care a cunoscut-o in avion, pe cand aceasta avea doar 19 ani. Chiar daca s-au ferit o vreme de ochii lumii, intrucat el era casatorit de doua decenii cu Mihaela, cu care are trei copii, relatia lor a invins. In 2011, Cristi Borcea a divortat si imediat a oficializat relatia cu cea care i-a fost amanta fidela ani buni. In vara anului 2012 s-a nascut si primul copil al cuplului, George Alexandru.

3. Iuliana Marciuc si Adrian Enache

De departe, insa, cel mai vestit triunghi amoros din peisajul monden dambovitean este cel format de Iuliana Marciuc, Adrian Enache si Corina Enache. Relatia cantaretului cu cele doua femei a mers in paralel vreme de 15 ani, si, desi stia de infidelitatea sotului sau, Corina Enache a inchis ochii, spune ea, de dragul fiicei pe care cei doi o au impreuna.

Adrian Enache si Iuliana Marciuc s-au logodit in vara lui 2010, in Bulgaria. Enache si Marciuc au impreuna un baietel, David Mihnea, in varsta de 8 ani. Cantaretul continua insa sa locuiasca la fosta sotie, cu care nu se sfieste sa iasa nici la cumparaturi sau la diverse evenimente din familie.

Foto: agentiadepresamondena.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului