Showbiz

# stiri esca #pro tv #andreea esca

Andreea Esca despre plecarea din televiziunea care a consacrat-o

Andreea Esca se identifica practic cu televiziunea care a consacrat-o, ProTV. Niciuna dintre vedetele PRO nu a avut o cariera atat de lunga la pupitrul unei emisiuni, mai ales a Stirilor. Totusi, s-a zvonit in repetate randuri ca vedeta ar putea parasi televiziunea. Sau a fost sfatuita sa o faca pentru ca viitorul este online-ul. Dar Andreea Esca are cu totul alte planuri. 

Andreea Esca spune ca nu poate renunta. Nu doar la televiziune, ci in general. Atunci cand a fost nevoita sa renunte la print, a facut-o, dar nu pentru mult timp. Asa ca a creat A List Magazine. O revista gratuita, unica pe piata din Romania. Acum, daca ar fi sa mai renunte la ceva, ar renunta la online. Desi nu cu prea multa convingere. 

"Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să îți răspund totuși la întrebarea ta, aș renunța la online. Nu aș renunța încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: “Da, dai, uite, televiziunea e pe moarte, poate ar trebui să rămâi în online”. E tot despre “a iubi”. Adică da, și dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubești?! Așa o să stau și eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu!", a declarat Andreea Esca intr-un interviu acordat lui Robert Katai. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului