Showbiz

# vedete razbunare # impacare mantea stan #vedete razboi #Stefan Stan #andreea mantea

Andreea Mantea, din nou impreuna cu Stefan Stan. Din razbunare!

Andreea Mantea si Stefan Stan au ajuns din nou impreuna. Doar pentru o zi, deoarece cantaretul ii tine locul Bursucului la emisiunea "Se striga darul" de la Kanal D. Chiar daca Mantea a acceptat sa faca din nou echipa cu fostul iubit, nu s-a sfiit sa arate ca este inca suparata pe el si il acuza de esecul relatiei lor. 

Mai intai, Andreea Mantea a spus ca prefera sa sarute un porc mai degraba decat sa-l sarute pe fostul sau iubit. Si chiar a facut-o! Mai apoi, prezentatoarea emisiunii a trecut la fapte concrete: i-a facut o surpriza deloc placuta lui Stefan Stan. 

„Vrei sa-ti dau eu ceva bun? Inchide ochii si deschide gura!” Chiar daca a incercat sa reziste tentatiei, Stefan a facut intocmai ce i-a propus Andreea Mantea. Si s-a trezit cu un ardei iute intre dinti. 

Atentiile Andreei l-au facut pe Stefan sa exclame: "Chiar ca esti o scorpie!", dandu-i dreptate colegului pe care l-a inlocuit in emisiune. De parca nu ar stii cine este Andreea si ce-i poate pielea, mai ales dupa ce a facut-o sa sufere. 

Andreea Mantea si Stefan Stan au trait o frumoasa, dar nabadaioasa poveste de dragoste dupa ce cantaretul a castigat trofeul Vocea Romaniei. El insa a calcat stramb si povestea lor s-a destramat dureros, dupa mai multe impacari si reveniri. Frumoasa Andreea nu a reusit sa-si gaseasca un iubit potrivit, in ciuda calitatilor sale incontestabile. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare