Showbiz

#andreea raicu #emoticoane #conversatii

Andreea Raicu: 'Emoticoanele deformeaza conversatiile'

Andreea Raicu crede ca simpaticele emoticoane galbene din chaturi, care se stramba sau rad, nu fac altceva decat sa deformeze conversatiile.

Vedeta considera ca acele emoticoane sunt puse intr-un dialog online in momentul in care unul dintre vorbitori nu mai stie ce sa raspunda sau cand nu are chef sa vorbeasca.

Intr-un mesaj postat pe blogul personal, Andreea Raicu a scris ca lumea nu prea mai comunica fata in fata, conversatiile avand loc prin telefon sau, mai nou, pe tableta. Ea crede ca acest mod de dialog este deformat, pentru ca de multe ori oamenii raspund din obligatie.

'Conversatiile ajung uneori sa fie doar pe telefon sau tablete . Ajung sa se deformeze, sa-si piarda din context. N-ai intotdeauna chef sa spui ceva si nu vrei sa-l superi pe celalalt cu un raspuns sec asa ca-i trimiti un smiley sau o fata trista care te salveaza dintr-o astfel de situatie', spune Andreea Raicu.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului