Showbiz

#showbiz #mihaela radulescu #andreea tonciu #mihai mitoseru #scandaluri vedete #vedete intern

Andreea Tonciu, agresata pe strada. 4 vedete care au facut scandal in mijlocul drumului

Scandalurile pe strada se pare ca au devenit un trend printre vedetele autohtone! De data aceasta, nasul Andreei Tonciu a fost motiv de disputa in plina strada. Potrivit wowbiz.ro, trei tineri au facut comentarii rautacioase la adresa starletei, care nu s-a putut abtine si le-a raspuns acestora. In apararea ei a sarit si Nicolae Mitea si totul a degenerat intr-un conflict in mijlocul drumului.

Ziua de 1 Mai i-a adus Andreei Tonciu ghinion si nu relaxare, asa cum si-ar fi dorit vedeta. Andreea a mers impreuna cu iubitul sau, Nicki Mitea, si cu sora si tatal sau intr-un parc din sudul Capitalei ca sa petreaca cateva ore la iarba verde. Nu i-a fost dat sa se bucure de timpul liber, ca trei tineri care treceau pe langa ei au comentat cu voce tare despre dimensiunea nasului Andreei. Bruneta s-a enervat cumplit si a pornit un imens scandal care a degenerat intr-o bataie in toata regula. Cel mai afectat se pare ca a fost fotbalistul, care a fost trantit la pamant cu putere de unul dintre tineri.

CITESTE SI: Sexy si curajoase. Top 5 vedete care te uimesc cu trupul lor
Stefan Banica are planuri mari cu Lavinia Parva


Andreea Spataru, paruita de iubit

Dar acesta nu este nici primul si, cu siguranta, nici ultimul scandal public care are ca protagonisti vedete autohtone. De departe, cel mai mediatizat a fost cel in care Andreea Spataru, pe vremea aceea iubita lui Ion Cojocea, zis "Boschet", a fost paruita in plina strada. La politie, Ion Cojocea a marturisit atunci ca a fost vorba de legitima aparare ca Andreea ar fi fost cea care l-a agresat.

Mihai Mitoseru a batut un dansator

In urma cu doi ani, Mihai Mitoseru a lovit cu pumnul un dansator in parcarea unui club din Mamaia. Tot scandalul a inceput de fapt intre iubita sa si tanarul angajat la bar, care nu se stie de ce s-ar fi injurat reciproc. Iar Mitoseru l-a apostrofat pe dansator invinetindu-l serios.

Mihaela Radulescu, scandal cu paparazii

In 2009, Mihaela Radulescu a depus plangere la Politie impotriva unor paparazzi pe care i-a acuzat ca au hartuit-o. Ea a declarat ca un fotoreporter de la un ziar tabloid i-a incalcat dreptul la imagine, iar soferul a urmarit-o cu masina in parcarea hotelului din care ea si Dan Otil iesisera. Pentru ca fotoreporterul a continuat sa ii faca fotografii, Mihaela Radulescu a luat din masina acestuia un rucsac in care erau aparatul de fotografiat si alte bunuri. In plus, soferului i-a luat cheile masinii, o legitimatie si cartela de acces in parcarea hotelului.

Sursa foto: yabbmusic.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare