Showbiz

#anna lesko #club #catinca roman

Anna Lesko a facut show aproape erotic in clubul Catincai

Anna Lesko a infierbantat spiritele la deschiderea clubului Catincai Roman. Artista a sustinut un recital de peste 40 de minute, timp in care a luat pe scena trei barbati cu care a dansat lasciv.

Deschiderea oficiala a clubului "Folies Palace" din incinta Palatului Bragadiru a avut loc vinerea trecuta, iar Anna i-a intretinut pe barbatii singuri.

Showul tinut de Anna a incalzit rapid atmosfera din club. Dupa ce au urcat pe scena imbracate in rochii in forma de clopot, inspirate de folclorul rusesc, blonda si cele doua dansatoare au renuntat treptat la vestimentatia de scena.

In cele din urma Anna a ramas doar in salvari de matase si in sutienul auriu cu turcoaz. Anna a dansat lasciv cu trei barbati din club, iar unuia i-a permis chiar sa-si bage capul intre picioarele ei, spre deliciul audientei.

La petrecere au fost prezenti 300 de invitati, multi din lumea mondena: Gabriel Cotabita , Mihai Bendeac , Oana Roman, Joaquin Bonilla si Magda Bistriceanu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare