Showbiz

#Julio Iglesias Jr #vedete extern #vedete intern # concert julio iglesias #showbiz #inna

Aroganta de vedeta. Ce a spus Julio Iglesias Jr despre romanca Inna

Pe tatal sau il iubesc toate romancele, dar pe el risca sa il urasca toti barbatii. Julio Iglesias Jr, fiul renumitului interpret spaniol cu acelasi nume, si-a atras antipatia fanilor atunci cand s-a aratat indiferent cu privire la Inna, una dintre artistele de succes ale Romaniei.

Julio Iglesias J  a venit zilele trecute la noi in tara pentru a promova concertul tatalui sau, care va avea loc pe 2 iulie, la Sala Palatului din Bucuresti, si unde cei doi vor canta pentru prima data impreuna.



"Am mai fost aici in urma cu 20 de ani, imi place Romania, iar fetele voastre sunt foarte frumoase", a declarat Julio jr. pentru Click!

Nu la fel de amabil a fost insa atunci cand un reporter de la Ziarul Ring l-a intrebat daca o cunoaste pe Inna si daca i-ar placea sa faca un duet cu ea. "Oamenii ma tot intreaba de aceasta Inna... Cine e?! Sa-mi aratati o poza si un videoclip cu ea! Nu stiu ce canta, deci nu cred ca as face un duet", a declarat Julio Iglesias Jr.




Inna este artistul roman cu cel mai mare succes peste hotare, piesele sale fiind fredonate de milioane de fani din toate colturile lumii.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare