Showbiz

#alex bittman #showbiz #alex piturca #copii vedete #vedete intern #fii vedete # Radu Mazare Jr

Aschia nu sare departe de trunchi. Fiii Don Juanilor de altadata, asaltati de femei frumoase

Cuceritori din tata in fiu. Cam asa poate fi caracterizata viata odraslelor de vedete care o iau pe urmele parintilor inca de la varste fragede. Asa se face ca flacaii Don Juanilor care au cucerit in urma cu multi ani inimile femeilor sunt acum inconjurati la randul lor de tinere frumoase.

Alex Bittman frange inimi la 14 ani


Sursa foto: ele.ro

Alex Bittman incepe sa ii semene din ce in ce mai mult tatalui sau. Desi are doar 14 ani, se pare ca i s-a dus deja vestea ca este mare cuceritor, motiv pentru care este mai mereu asaltat de admiratoare. Se vede si din fotografiile pe care pustiul le posteaza pe Facebook, scrie click.ro.

Insa zilele trecute, fiul lui Dan Bittman si-a surprins prietenii "virtuali" cu o postare pe contul sau de socializare. Alex Bittman si un prieten au anuntat ca sunt intr-o relatie. Cu toate ca mesajul pare a fi scris in gluma, amicul lui a si lasat un comentariu care sugereaza ca ar vrea o legalizare a relatiilor homosexuale.

Alex Bittman are 14 ani si este un elev silitor. El compune deja melodii, muzica electronica, dar este pasionat si de desen.

CITESTE SI:

Vedetele, prada usoara pentru hoti. Celebritatea ii atrage pe escroci ca un magnet
5 vedete care au vazut moartea cu ochii. La propriu!

Taticii performanti ai lumii: Au facut peste 6.200 de copii!


Radu Mazare Jr., inconjurat de domnisoare

Sursa foto: cancan.ro

Nu exista cuceritor mai mare la malul marii precum primarul Radu Mazare. Dar fiul sau, Raducu, pare sa i-o ia pe urme. Chiar daca cu greu va reusi sa atinga performantele de cuceritor ale tatalui sau, tanarul in varsta de 21 de ani este mai mereu asaltat de tinere frumoase. Iar in vreme ce edilul Constantei prefera aproape exclusiv blondele, Don Juanul junior e inclinat mai mult spre brunete. Dar toate trebuie sa fie neaparat "inalte, slabute, frumoase", dupa cum chiar Raducu o spune.

Si se pare ca secretele despre relatia cu femeile tot de la tata le-a deprins. "L-am invatat si pe fiu-miu: un barbat smecher in viata, atunci cand este mic isi ia femei mai mari decat el si cu cat inainteaza in viata le ia mai mici, se schimba roata. La mine s-a produs decalajul asta", a declarat Radu Mazare Senior pentru acasatv.ro.

Alex Piturca, cumintit de o bruneta sexy

Sursa foto: cancan.ro

Alex Piturca, fiul cel mare al lui Victor Piturca, se pare ca a terminat-o cu viata dezorganizata de burlac. Desi si acum este mai mereu inconjurat de tinere frumoase gata sa ii intre in gratii, Don Juan-ul Alex Piturca s-a cumintit. Iar cea care i-a venit de hac a fost o bruneta sexy, Orlanda, pe care fostul fotbalist intentioneaza sa o ia si de nevasta. Paparazzii i-au surprins zilele trecute pe litoral impartindu-si gesturi tandre in vazul tuturor, semn ca nu se mai ascund.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare