Showbiz

#Masterchef #vedete Masterchef #showbiz #aida parascan #Nicoleta Matea #Petre Buica #Andreea Moldovan

Au plecat de la cratita si au ajuns vedete! Iata cine a devenit celebru dupa Masterchef

Au dat dovada ca se pricep sa gateasca, iar talentul i-a facut, daca nu celebri, cel putin vizibili. Asa se face ca Masterchef s-a dovedit o rampa de lansare pentru cateva personaje pana mai ieri anonime. Iata cine s-a remarcat dupa concursul de aptitudini in bucatarie.

Nicoleta Matea




Casnica de la MasterChef are si calitati fizice, nu se pricepe doar la gatit. Cel putin asta pare ca a vrut sa demonstreze Nicoleta Matea, cea care a participat la cel de-al doilea sezon Masterchef. Tanara in varsta de 28 de ani a realizat un pictorial incendiar pentru numarul din luna martie al revistei Playboy. Nicoleta a renuntat la haine si a pozat in gospodina sexy imbracata doar cu un sort de bucatarie. Si chiar daca se considera o gurmanda, siliconata roscata nu pare sa guste mai nimic din ceea ce gateste, judecand dupa formele perfecte.

CITESTE SI:

Invata sa te imbraci de la una dintre cele mai stilate vedete, Victoria Beckham

In doar patru luni, cinci cupluri celebre s-au destramat. Tu de care nu stiai?


Petre Buica



Castigatorul primului sezon al MasterChef a ajuns cunoscut de o tara intreaga. Si chiar daca ne-am fi imaginat cu totii ca gloria este trecatoare, conform zicalei, iata ca Petre Buica nu a disparut din peisaj. Petre are 22 de ani, iar cu banii castigati in urma competitiei si-a cumparat propriul restaurant. A colaborat apoi cu Gheorghe Hagi pentru pub-ul pe care fostul fotbalist il are in Constanta, iar acum figura sa poate fi vazuta zi de zi pe micile ecrane dupa ce a devenit imaginea unui lant de supermarketuri din tara.

Aida Parascan



Castigatoarea celui de-al doilea sezon MasterChef s-a intors in Romania unde si-a deschis propria afacere, un restaurant in Buzau. Aida Parascan are acum planuri sa isi mute businessul in Capitala si sa isi lanseze propria carte de bucate. Intre timp, Aida este invitata tot mai des la emisiunile televizate unde vorbeste in calitate de expert in bucatarie.

Andreea Moldovan



Si cine ar putea sa o uite pe Andreea Moldovan, "casnica" din prima serie MasterChef? Tanara s-a remarcat prin replicile acide pe care le avea la adresa concurentilor, dar mai ales prin fotografiile sexy aparute dupa incheiera concursului, unde Andreea isi arata formele fizice de invidiat.

Sursa foto: playboy.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare