Showbiz

#halle berry #showbiz #ilie nastase #alessandra stoicescu #bianca dragusanu #nunti 2013

Au spus DA in 2013! Vedete care s-au casatorit in acest an

Anul 2013 ramane unul memorabil in viata personala a multor vedete din tara si internationale. In timp ce unele dintre ele au varsat lacrimi amare si au semnat actele de divort, altele au plans de bucurie si au spus DA la starea civila. Ele sunt vedetele care au ajuns in fata altarului in 2013!


Bianca Dragusanu si Victor Slav

Pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav, anul 2013 a fost plin de schimbari in plan personal. Inceputul anului a fost de bun augur pentru cei doi, intrucat i-a adus impreuna. La nici un an de relatie, cele doua vedete au ales sa spuna DA in fata ofiterului starii civile, pe 6 septembrie, iar la nici trei saptamani dupa aceea, si-au unit destinele la Biserica, momentul emotionant fiind urmat de una dintre cele mai fastuoase petreceri mondene ale anului.



Ilie Nastase si Brigitte Sfat

La varsta de 67 de ani, Ilie Nastase ramane un romantic incurabil. In ciuda a trei divorturi la activ, inca mai crede in institutia casatoriei. Dovada sta cununia civila pe care a incheiat-o cu Brigitte Sfat in vara si petrecerea fastuoasa menita sa celebreze evenimentul, care a fost organizata cateva luni mai tarziu, la inceputul lunii noiembrie. Dupa trei ani de relatie, cele doua vedete au spus DA in fata ofiterului starii civile, dar nu s-au putut cununa la Biserica, din cauza ca sunt de religii diferite. Cu toate acestea, Brigitte a imbracat rochia de mireasa in cadrul petrecerii organizate la Poiana Brasov.



Alessandra Stoicescu si Sergiu Constantinescu

La inceputul lunii octombrie 2013, Sandra Stoicescu s-a cununat religios cu alesul inimii ei, Sergiu Constantinescu. Evenimentul a fost restrans, doar cu persoane apropiate cuplului, iar nunta a fost invaluita in aceeasi discretie care a caracterizat intotdeauna viata personala a frumoasei jurnaliste.



Halle Berry si Olivier Martinez

Halle Berry si Olivier Martinez sunt alte doua vedete care au ales anul 2013 pentrru a-si uni destinele in fata altarului. Nunta a avut loc la Chateau des Conde, Valerry, in Bourgogne, in luna iulie, si a fost fastuoasa, dar intima, adunand laolalta doar 60 de invitati.

Citeste si:

Cele mai mari regrete ale vedetelor in 2013

 

Superstitiile vedetelor de Revelion: ce fac pentru a avea noroc si a alunga ghinioanele


Sursa foto: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare