Showbiz

#nicoleta luciu #showbiz #gabriela cristea #vedete intern #vedete cu fite

Au uitat de unde au plecat. 4 vedete cu fite de mari staruri

Celebritatea inseamna faima, bani si lux. Insa toate acestea se castiga in timp, pentru unii cu mai multa munca, pentru altii, mai norocosi din fire, mult mai usor. Din pacate, cei mai multi uita de unde au plecat. Si avem exemple in showbizul romanesc.

Connect-R

Sursa foto: libertatea.ro

Nascut si crescut in cartierul Dristor, Connect-R nu mai stie nimic de verii, unchii si matusile lui. N-a mai dat pe la ei de ani de zile, iar acum, cand ii intalneste, ii ocoleste. "Nu ne mai baga in seama. Relu nu ne mai cunoaste, se tine mare, ii este rusine cu noi", a marturisit pentru click.ro unul dintre verii starului.

La nunta lui Pepe cu Raluca, de weekendul trecut, varul din Dristor ar fi mers langa Connect-R si i-ar fi cerut sa isi faca o fotografie cu el, in amintirea vremurilor in care bateau impreuna mingea pe maidan. Potrivit Click!, cantaretul i-a intors spatele, facandu-se ca nu il cunoaste. "Tatii nostri sunt frati, dar nu ne-am dus sa-i cerem ceva in mod expres. Relu e baiat bun, credincios, dar, na, se mai schimba omul, mai ales cand da de bine", a mai spus tanarul.

CITESTE SI:

„O exceptie in randul romilor romani si bulgari din Finlanda”
Andreea Marin, o procesomana. Cum a ajuns si parata, si reclamanta

Metode eficiente de a dormi bine vara. Tu stii cum sa combati canicula?

Nicoleta Luciu

Sursa foto: radionext.ro

Si nu ar fi singura vedeta care nu mai vede in stanga si in dreapta de cand e celebra. Timp de 17 ani, Nicoleta Luciu nu a trecut pe la casa unde a copilarit, acolo unde locuieste tatal sau. Indemnata de la spate de Catalin Maruta, bruneta si-a luat recent inima in dinti si a mers sa isi viziteze parintele. L-a gasit baut, dar i-a promis ca il va ajuta sa isi renoveze casa batraneasca. Pentru ca barbatul are probleme cu alcoolul, Nicoleta s-a razgandit si nu ii mai ofera sprijinul.

Gabriela Cristea

Sursa foto: radardemedia.ro

De tatal sau a uitat, se pare, de cand e celebra si Gabriela Cristea. Prezentatoarea Kanal D nu isi cauta tatal, asta desi barbatul este bolnav si are nevoie de o interventie chirurgicala pe cord care il costa 10.000 de euro. Nu are bani si nici in fiica sa nu isi poate pune speranta. Cei doi se impacasera anul trecut, dupa ce vreme de 20 de ani nu si-au vorbit, dar relatiile s-au racit din nou.

Radu Valcan


Sursa foto: libertatea.ro

Amintirile triste din copilarie, violenta si tensiunile de acasa l-au facut si pe Radu Valcan sa il dea uitarii pe cel care, intr-un fel sau in altul, l-a crescut. "Domnul in cauza nu este tatal meu natural, chiar daca amandoi purtam acelasi nume. El este «un tata vitreg» - la propriu si la figurat - de care nu vreau sa mai aud si cu care am ales sa nu mai vorbesc de cativa ani buni. Amintirile pe care mi le trezeste numele lui sunt triste si dureroase", a scris Radu pe Facebook.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare